نشست مشترک اعضای هیات رئیس دانشگاه با اساتید دانشکده صنایع
نشست مشترک اعضای هیات رئیس دانشگاه با اساتید دانشکده صنایع
نشست صمیمی رئیس، اعضای هیات رئیسه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم وصنعت ایران با اعضای هیات علمی دانشکده صنایع امروز دوشنبه ۱۳ اسفند ماه در سالن جلسات این دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر تورج محمدی معاون پژوهشی دانشگاه، گزارشی از عملکرد علمی و پژوهشی دانشکده صنایع ارائه کرد. سپس دکتر سعید یعقوبی معاون آموزشی دانشکده صنایع، مباحثی را در مورد عملکرد آموزشی این دانشکده بیان کرد.
در ادامه برخی از اعضای هیات علمی این دانشکده نکاتی را به منظور ارتقای عملکرد آموزشی و پژوهشی دانشکده صنایع مطرح نمودند. از جمله این نکات می توان به چالش های ناشی از هم پوشانی دو رشته مدیریت و صنایع، حیطه های نوآوری در دانشکده صنایع و نحوه ابداع فناوری های جدید در دانشکده مذکور، نحوه عملیاتی شدن انتظارات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ضرورت توجه به نوآوری های علمی در نظام ارزشیابی اساتید در کنار تاکید بر نگارش مقالات آی اس ای، راه های افزایش اثربخشی اساتید و لزوم توجه به معیارهای مختلف در این زمین، افزایش انعطاف پذیری سیستم های مدیریتی و آیین نامه های دانشگاه برای بهبود روحیه اساتید، ضرورت راه اندازی رشته جدید مهندسی مالی، نحوه ارتقای کیفیت عملکرد دانشجویان دکترا و ضرورت تقویت و افزایش تعداد آزمایشگاه های دانشکده صنایع اشاره کرد.
سپس دکتر ذاکری رئیس دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اعضای هیات علمی دانشکده صنایع، بر ضرورت به روزرسانی برنامه راهبردی دانشگاه متناسب با توانمندی های هر دانشکده برای تحقق سریع تر اهداف و نیز برطرف کردن موانع و مشکلات تاکید کرد.
وی گفت: نوشتن مقالات علمی و پژوهشی هدف ما نیست، ولی این کار در کنار عقد قراردادهای صنعتی و فعالیت های فناورانه منجر به تولید محصول یکی از نمودهای عینی فعالیت های پژوهشی است. البته دانشگاه ها بنا بر خواست مقام معظم رهبری باید به سوی صنعت رفته و ضمن شناسایی چالش ها برای حل مشکلات این بخش تلاش کنند.
دکتر ذاکری افزود: علاوه بر افزایش تعداد مقالات باید کیفیت مقالات را نیز بهتر کرده و در راستای جهت دار شدن آنها و کاهش پراکندگی موضوعی مقالات نیز تلاش کنیم.
رئیس دانشگاه علم وصنعت ایران ضمن اشاره مجدد به ضرورت تقویت ارتباط با صنعت با توجه به مشکلات اقتصادی و تشدید تحریم ها گفت: تحریم و مشکلات مالی تمایل صنایع مختلف برای برطرف کردن نیازهای خود از طریق مجموعه های داخل کشور را افزایش داده و دانشگاه نیز آماده هرگونه همکاری در این زمینه است. ما باید با درک شرایط فعلی، هدف گذاری و شناسایی صنایع نیازمند به سراغ آنها برویم و شخص من و تمامی اعضای هیات رئیسه آماده تقویت ارتباطات دانشگاه در این زمینه هستیم.
ضرورت شناسایی دانشکده های مشابه موفق در ایران و جهان و برقراری ارتباط و الگوگیری از آنها، بازنگری در سرفصل های آموزشی در صورت نیاز، تعریف گرایش های بین رشته ای، مشارکت فعالانه تر در کارگروه های اصلاح آیین نامه ها و مقررات و به خصوص آیین نامه ارتقای اعضای هیات علمی، توزیع مناسب دروس در طول هفته و ارائه راهکارهایی برای حمایت بهتر از دانشجویان دکترا و ارتقای کیفیت و امکانات آزمایشگاه ها از جمله دیگر مباحث طرح شده از سوی دکتر ذاکری بود.