عمومی | دانشگاه فرهنگیان

برنامه های دانشگاه برای ارتقاء سطح توانمندی حرفه ای پژوهشگران و اعضای هیات علمی

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه فرهنگیان، با اعلام برخی برنامه های دانشگاه برای ارتقاء سطح توانمندی حرفه ای پژوهشگران و اعضای هیات علمی دانشگاه، گفت: این برنامه ها، به صورت یک بسته واحد توانمندی، با ضمانت اجرایی تعریف خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، کارگاه آموزشی اخلاق حرفه ای پژوهش، در پردیس شهید بهشتی مشهد از صبح امروز، با حضور پژوهشگران استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در حال برگزاری است.

دکتر علی باقر طاهری نیا، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان و مدرس این دوره آموزشی، اظهار داشت: این کارگاه آموزشی بهانه ای است برای مرور برنامه های پژوهشی دانشگاه تا بتوانیم نگاه نقادانه ای به برنامه های سال ۹۷ داشته باشیم و با امیدواری به استقبال سال ۹۸ برویم.

دکتر طاهری نیا، با بیان این که یکی از مهمترین برنامه های دانشگاه، ارتقاء سطح توانمندی حرفه ای پژوهشگران و اعضای هیات علمی است، گفت: دانشگاه فرهنگیان در نظر دارد، کارگاه های مشابهی را در استان های مختلف به صورت همزمان برگزار نماید.

وی افزود: مجموعه این کارگاه ها به صورت یک بسته واحد توانمندی تعریف می شود و نیز کلیه کارگاه هایی که یک فرد می تواند یا باید در آن شرکت نماید، معین خواهد شد.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه فرهنگیان با اشاره به ضمانت اجرایی این بسته توانمندی، اظهار داشت: به عنوان نمونه شرکت در برخی از این کارگاه ها برای تبدیل وضعیت استادان الزامی خواهد بود.

وی با بیان این که برای کارگاه های آموزشی مذکور دوره خدمتی هم تعریف خواهد شد، توضیح داد: مثلاً تعداد کارگاه هایی که یک عضو هیات علمی در طول پنج سال خدمت خود باید در آن شرکت کند، مشخص می شود.

دکتر طاهری نیا،  با اشاره به مهمترین برنامه های پژوهشی دانشگاه در سال ۹۷، گفت: شاید شاخص ترین این فعالیت ها، برگزاری ۳۱ برنامه در ۳۱ استان کشور با عنوان نکوداشت یکصدسال تربیت معلم در ایران باشد.

وی ادامه داد: همایش یکصدمین سال تربیت معلم، به گفتمان سازی، نهضت تکریم پیشکسوتان و نهضت هویت بخشی به دانشگاه فرهنگیان در کل کشور تبدیل شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فرهنگیان با بیان این که فکر اولیه برنامه نکوداشت یکصدمین سال تربیت معلم در سال ۹۶ مطرح شده است، گفت: در ابتدا قرار بود تنها یک برنامه دو ساعته در تهران به این مناسبت برگزار شود، اما در نهایت در هر استان یک برنامه برگزار شد، که این امر موجب مطرح شدن نام دانشگاه فرهنگیان و تهیه تعداد بسیار زیادی رکورد خبری، در این زمینه، در رسانه های مختلف استانی و کشوری گردید.

دکتر طاهری نیا، با ذکر این که برنامه نکوداشت یکصدمین سال تربیت معلم، یکی از عرصه های بروز خلاقیت های مدیریتی در سال ۹۷ بود، اظهار داشت: در برخی استان ها به دلیل وجود یک کارشناس برنامه خلاقانه ای برگزار شد، که ما از وجود این افراد برای برگزاری برنامه کشوری استفاده می کنیم.

وی با اشاره به کارگاه اخلاق حرفه ای پژوهش گفت: میاحث این کارگاه به صورت یک طرفه ارائه نخواهد شد و کوشش می شود تبادل دانش و تجربه نیز روی دهد.

دکتر طاهری نیا ادامه داد: در این کارگاه، ابتدا اصطلاحات و مباحث نظری مطرح می شود، سپس به آیین نامه های پژوهشی مرتبط با اخلاق حرفه ای پژوهش اشاره می گردد، در ادامه برخی تجارب مرور خواهد شد و در پایان نرم افزار مشابه یاب سمیم نور معرفی خواهد گردید.

گفتنی است این کارگاه آموزشی به مدت ۸ ساعت از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده و تا ساعت ۱۶ ادامه خواهد داشت.