عمومی | دانشگاه رازی

دکتر ترک‌نژاد در نشست شورای دانشگاه رازی: تمام اعضای هیأت علمی چشم‌انداز فردی خود در بستر توسعه را طراحی و اجرا کنند / فضای رقابتی در حوزه هیأت علمی برای دست‌یابی به امتیازات ایجاد شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر احمد ترک‌نژاد روزچهارنشنبه شانزدهم اسفند1396 در نشست شورای دانشگاه رازی، به اشاره به وضعیت اقتصادی دولت اظهار داشت: منابع درآمدی دولت از طریق فروش نفت، مالیات و فروش دارایی‌های دولت صورت می‌گیرد.

دکتر ترک‌نژاد در ادامه بیان کرد: مالیات یکی از منابع درآمدی دولت به شمار می‌آید و به‌طور وحشتناکی فشار زیادی روی مودیان مالیاتی است و از طرفی دولت دیگر دارایی برای فروش ندارد تا بتواند درآمد کسب کند.

وی با بیان اینکه ایران یک درصد از جمعیت دنیا و کمتر از یک دهم ثروت دنیا را دارد، افزود: هزینه‌ها و خرج‌های بی‌حساب و کتاب نیز وجود دارد که مشکل‌ساز شده است، به‌عنوان نمونه، ذوب آهن باید با 3000 نفر اداره شود درحالیکه هم‌اکنون 16 هزار و 500 نفر در این مجموعه مشغول به کار هستند و دولت بسیار پرهزینه شده است و وضعیت بدی در استفاده از منابع و بهره‌وری در دارایی‌ها داریم.

استاندار سابق کرمانشاه؛ با اشاره به اینکه افزایش بهای تمام شده‌ی اداره کشور از استانداردهای جهانی سبب بروز فقر می‌شود، گفت: ضرورت تغییر و تحول در این بُرهه اجتناب ناپذیر است و کسانیکه دیر به تغییر تن بدهند بازنده هستند.

دکتر ترک‌نژاد مقابله قاطع با فساد را سبب جلوگیری از بروز فساد سیستماتیک عنوان کرد و افزود: اگر مشکلات اگر حل نشود دولت پرهزینه‌تر خواهد شد اما نباید ناامید باشیم و باید به آینده امیدوار باشیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه رازی از توان بسیار بالایی برخوردار است، تأکید کرد: به نظر می‌رسد، هیأت علمی دچار خودباختگی شده و باور خود به توان و ظرفیت‌ها را از دست داده است در حالیکه دانشگاه باید در مسیر کارآفرینی و پژوهش‌های تقاضامحور و قرارگرفتن در رده دانشگاه‌های رتبه یک، تلاش کند تا به افق‌های جدیدی دست یابیم.

دکتر ترک‌نژاد با تأکید بر اینکه اعضای هیأت علمی باید دائماً بروز باشند و با مسائل اساسی دست و پنجه نرم کنند، گفت: پیشنهاد می‌شود، تمام اعضای هیأت علمی دانشگاه برنامه توسعه فردی را در راستای این تحول طراحی و اجرا کنند و به عبارت دیگر چشم‌انداز و استراتژی‌های فردی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه تغییر و تحول همواره با  چالش همراه است، گفت: هر کسی در جایگاه خود دائماً باید رو به جلو حرکت کند و محیطی کاملاً رقابتی در حوزه هیأت علمی برای دست یابی به امتیازات به وجود آید.

دکتر ترک‌نژاد با اشاره به تحولات مثبت در دانشگاه رازی، ساختارهای فیزیکی دانشگاه را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و گفت: این تحولات نشان می‌دهد که تلاش‌های صورت گرفته در این مجموعه جدّی بوده است.

وی با استقبال از پیشنهاد حضور نماینده کانون صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه رازی در هیأت امنا گفت: باید به وضعیت کارکنان غیر هیأت علمی نیز توجه شود و شرایط در یک سطح و استانداردی تعریف شود.