عمومی | دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته

جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار شد



به گزارش روابط عمومی جشنواره خیره غذای سالم پیش از ظهر شنبه ۱۱ اسفند ماه با حضور  دکتر سید محمد جواد آروین رئیس دانشگاه، دکتر زهرا حسنی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده، دکتر محمدرضا لشکری معاون دانشجویی و فرهنگی، و جمعی از کارمندان ، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گشایش یافت.

جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته  همراه با برپایی۱۱ غرفه انفرادی و دو غرفه بصورت مشارکت گروهی بود.

به گزارش روابط عمومی، دراین جشنواره به کانون حمایت از بیماریهای هموفیلی کرمان نیز غرفه ای اختصاص داده شده بود.

استقبال کارکنان،اعضای هیات علمی، دانشجویان حاضر در دانشگاه و مدیران از جشنواره، شور و نشاط حاکم بر فضای برگزاری جشنواره، احساس رضایت از مشارکت در عمل خیر، تنوع عرضه غذا، توجه به ارائه غذاهای مقوی و مفید و استفاده از مواد اولیه مرغوب از مهم ترین ویژگی های جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته بود که می توان به آنها اشاره کرد.

دومین جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته  که در مرکز همایش های دانشگاه برگزار شد ساعت ۱۳:۳۰ به کار خود پایان داد.

گفتنی است  دوره اول این جشنواره در تیرماه سال جاری در دهه کرامت برگزار گردید که بنا به خواسته ببیشتر شرکت کنندگان برای دومین با در ۱۱ اسفند ماه نیز برگزار گردید.

جشنواره خیریه غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در چهارچوب برنامه های گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه (س) با مصوبه شورای فرهنگی  و مشارکت بخش های مختلف دانشگاه برگزار شد.

عواید حاصل از فروش جشنواره غذای سالم در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به امور خیریه اختصاص می یابد.