عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

برگزاری کارگاه های مراقبت کالاهای آرایشی و بهداشتی تقلبی و قاچاق و پپیشگیری و مقابله با قاچاق و تقلب در کالاهای سلامت محور

مهندس سیده معصومه مدنی کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو گفت: بایستی به چسب های مواد غذایی که  نشانگر رنگی تغذیه می باشدتوجه نمود و محصولات غذایی را براساس نیاز بدنی خود انتخاب نماییم.

مهندس مدنی افزود: ۴ فاکتور اصلی قند، نمک، چربی و اسید چرب ترانس در برچسب گذاری مواد غذایی به سه رنگ قرمز، زرد و سبز نشان داده شده است.

کارشناس غذایی معاونت غذا و دارو بیان داشت :تنها محصولات تراریخته موجود در بازار ایران شامل ذرت، کلزا، سویا و پنبه دانه می باشد که استفاده از لوگوی تراریخته در برچسب گذاری این محصولات و محصولاتی که شامل این مواد می باشد الزامی است.

مهندس مریم شاکر کارشناس مواد خوراکی آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو افزود: قاچاق عبارت است هر فعلی که موجب نقض تشریفات قانونی مربوط به ورود و خروج کالا یا ارز گردیده و براساس قوانین، قاچاق محسوب و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است.

وی گفت: برای جلوگیری از قاچاق در محصولات سلامت محور بررسی برچسب اصالت و استعلام کد رهگیری کالا از طریق سامانه sms:۲۰۰۰۸۸۲۲و تماس تلفنی با شماره گویا ۰۲۱۸۱۶۵  و سامانه www.ttac.ir بسیار مفید و ضروری می باشد.