برگزاری سمینار تغذیه بالینی در مرکز آموزشی درمانی ضیائیان
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی ضیائیان، با همکاری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان ضیائیان روز پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷ سمینار آموزش تغذیه بالینی با حضور پزشکان، اساتید و اعضای هیئت علمی در سالن آمفی تئاتر مرکز برگزار شد.
در این جلسه دکتر محمدی فارسانی مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت پس از افتتاح برنامه هدف از برگزاری و اهمیت تغذیه و نقش پزشکان در آن و همچنین اهمیت رژیم درمانی بیماران سوء تغذیه ای را برای حاضرین تشریح کرد.
در ادامه اهمیت رژیم درمانی بیماران در بخش ICU توسط دکتر نوروزی عضو هیات علمی گروه تغذیه بیان شد و تغذیه در سالمندان و بیماران CVA (سکته مغزی) و نورولوژیک عنوان موضوع دکتر هاشمی عضو هیات علمی گروه سالمندی و متخصص تغذیه بود که وی در این خصوص مطالبی را ارائه داد.
دکتر ایمانی عضو هیئت علمی دانشکده تغذیه هم در خصوص تغذیه در بیماران دیابتی، دیابت دربارداری و رژیم درمانی در بیماران کلیوی صحبت کرد.
معرفی سیاست های اجرایی و ضوابط بخش های تغذیه بالینی و سنجه های تغذیه ای در اعتباربخشی از موضوعاتی بود که دکتر هادوی مسئول تغذیه معاونت درمان به بیان آن پرداخت.
خبروعکس: مهدی صدفی