دهمین جشنواره روز ملی مهندسی و جشن میلاد حضرت فاطمه الزهرا(س) با حضور مسئولین شهرستان دزفول برگزار شد
به گزارش مرکز خبر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول، دهمین جشنواره روز ملی مهندسی و جشن میلاد حضرت فاطمه الزهرا(س) با حضور مسئولین شهرستان دزفول، دکتر محمد حیدری فرماندار ویژه شهرستان دزفول، دکتر علی افروس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و جمعی از دانشجویان واحد دزفول در سالن اجتماعات شیخ مرتضی انصاری این واحد دانشگاهی برگزار شد.
دکتر علی افروس سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول ضمن تبریک روز مهندس و ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) اظهار داشت: روز مهندس، روز خودباوری، فعالیت و روز نوآوری است و همواره مهندسان عزیز نشان دادند که می توانند خالق پروژه های عظیم در عرصه ساخت و مهندسی کشور باشند.
وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری( دامت برکاته) بارها در سخنرانی های خود به نقش جوانان و مهندسین در اداره و برقراری پروژه های کشور همیشه تاکید نموده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول خاطر نشان کرد: مسئولین و دولتمردان ما باید به نقش و اهمیت نیروهای جوان در توسعه و آبادانی کشور توجه بیشتری بدهند زیرا طبق تحقیقات بانک جهانی برای تعیین شاخص ثروت کشورهای جهان، ۱۹۲ کشور را مورد ارزیابی قرار دادند و بررسی ها نشان داد که ۶۴ درصد ثروت ملل ناشی از نیروی انسانی، ۲۰ درصد منابع طبیعی و حدود ۱۶ درصد منابع فیزیکی بودند.
دکتر افروس در پایان تصریح کرد: امیدوارم شما مهندسین آینده علاوه بر کسب علم و دانش، بتوانید مهارت، اخلاق حرفه ای و مدیریت خود را بالا برده تا در آینده مسئولیت و نقش اجتماعی خود را به خوبی ایفا نمایید.
دکتر محمد حیدری فرماندار ویژه شهرستان دزفول ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه الزهرا(س) بیان داشت:آینده کشور و مسئولیت های حوزه های مختلف، زیر ساخت ها، بناهای کشور با دستان توانا و افکار شما جوانان و مهندسین بنیان می گردد.
فرماندار ویژه شهرستان دزفول عنوان کرد: آن چه که امروز در کشور با آن مواجه هستیم، علم و دانش و زیر ساخت های فناورانه هستند که موجبات توسعه همه جانبه را فراهم کرده و مطمئنا کشور، بدون داشتن جوانان دانش اندوز و دانشمند پیشرفتی نخواهد داشت.
ایشان گفت: ما در کشور به دنبال توسعه مکانیکی نیستیم، بلکه به دنبال توسعه ای پایدار و متوازن هستیم که در آن انسان ها در جامعه محوریت اساسی داشته باشند.
دکتر حیدری با اشاره به این مطلب که جوانان ما در آینده و توسعه کشور نقش اساسی دارند افزود: دانش آموختگان رشته های مختلف نقش بسزایی در توسعه و آبادانی کشور دارند و آنچه که ما به عنوان میراث کشور بایستی از منابع و دارایی های کشور پاسداری و صیانت کرده تا به نسل های آینده منتقل نماییم.
فرماندار ویژه شهرستان دزفول در پایان بیان کرد: در ماههای اخیر با نقصان های جدی در حوزه مدیریت و مهندسی زیرساخت ها روبرو بودیم که باید تمامی اساتید، دانشجویان و نخبگان دانشگاه و مبتکران شهرستان دزفول با استفاده از علم فناورانه و دانش فنی خود برای پیشرفت و آبادانی دزفول تلاش کنند.