عمومی | دانشگاه علم و هنر یزد

برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه عفاف و حجاب در دانشگاه علم و هنر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و هنر، «محمدحسین دهقان» با اشاره به برگزاری چهارمین دوره نمایشگاه عفاف و حجاب «حریم آسمانی» در دانشگاه علم و هنر اظهار کرد: این نمایشگاه طبق سنوات گذشته توسط دانشجویان این دانشگاه از چهارشنبه 25 بهمن آغاز بکار کرد و تا پنجم اسفند ماه دایر خواهد بود.

وی با بیان این که نمایشگاه عفاف و حجاب صبح‌ها از ساعت 9 تا 20 برای بازدید علاقمندان دایر است، هدف از برگزاری این نمایشگاه را ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در سطح دانشگاه‌ها عنوان کرد.

دهقان افزود: علاوه بر تخفیف ویژه فروشنده، دانشگاه به تمامی دانشجویان متقاضی مبلغ 20 هزار تومان تخفیف خواهد داد.

به گفته این مسئول در این نمایشگاه علاوه بر فروش چادر و مانتو، ملزومات حجاب و کیف، کتاب، سی‌دی و محصولات فرهنگی با موضوع حجاب به علاقمندان عرضه خواهد شد.

دهقان با بیان این که در حاشیه‌ی این نمایشگاه، نمایشگاهی از پوسترهای مرتبط با موضوع حجاب و عفاف نیز دایر خواهد شد، گفت: برگزاری نشست‌‌های دانشجویی و بحث آزاد پیرامون حجاب و پاسخگویی به شبهات دانشجویان با حضور اساتید از دیگر برنامه‌های جنبی این نمایشگاه خواهد بود.