عمومی | دانشگاه فرهنگیان

درتدوین برنامه عملیاتی سال ۹۸؛ اگر ها را به باورها تبدیل کنیم.

همزمان با قرار گرفتن در آستانه سالروز ولادت دخت نبی اکرم حضرت فاطمه زهرا (س) جلسه ای در دفتر مدیرکل مشاوره، بهداشت و سلامت دکتر مصطفی عرب با حضور دکتر علی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر مصطفی عرب ضمن تبریک میلاد خجسته حضرت فاطمه (س) و همچنین میلاد بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، برای تمامی کارکنان و پرسنل این اداره کل بخصوص بانوان آرزوی سلامتی و خوشبختی کرد و از حمایت های معاون دانشجویی دکتر معصومه علی نژاد تقدیر و تشکر کرد. وی در ادامه با بیان اینکه زنان یکی از پایه های اصلی و اساسی در تحکیم خانواده هستند، گفت: انتخاب روز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان روز زن، نشان از جایگاه رفیع زنان و مادران در جامعه اسلامی دارد .

وی ادامه داد: بانوان از ابتدای انقلاب تاکنون همواره دوشادوش مردان در بسیاری از عرصه های علمی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی و اجتماعی نقش آفرین بوده و حضور پر رنگی داشته اند.

وی مکتب تربیتی حضرت زهرا (س) را بسیار فاخر دانسته اند که نتیجه آن، تربیت انسان های خاصی بود که در آن جامعه جاهلی به شیوه نیک پرورش یافته اند.

وی در ادامه به کتاب  «شرح چهل حدیث»، به عنوان یکی از آثار گرانبهای اخلاقی و عرفانی امام خمینی (س) اشاره کرد و افزود: با مطالعه این کتاب در می یابیم که انسان باید جلوه خصایل باری تعالی باشد و این جلوه های رحمانی در زندگی او و جامعه متبلور شود و ادامه داد: ما این ویژگی ها را در زندگی حضرت زهرا (س) می بینیم و انتظار است بر این خصوصیات تاکید کنیم نه اینکه تنها بر محورهای غم و اندوه متمرکز شویم.

در ادامه دکتر مصطفی عرب با بیان اینکه برنامه عملیاتی سال جدید باید به گونه ای تدوین شود که نیازهای دانشجومعلمان دختر و پسر را در بر بگیرد و متناسب با شخصیت و ویژگی های این دو جنس، محتوا ارائه شود افزود: نقد گذشته و آسیب شناسی، در نظر گرفتن نیازها و نگاه به آینده سه محور اصلی در تدوین برنامه عملیاتی است.

وی با اشاره به اینکه معلم یک مرجع است افزود: ما باید به فضای مدرسه بیشتر نزدیک شویم تا مسائل، مشکلات، نیازهای معلمان و دانش آموزان را بهتر شناسایی و درک نماییم تا بتوانیم در اجرای برنامه ها موارد مورد نظر را در نظر بگیریم. وی  مهارت آموزی و ارتقاء کیفیت زندگی و حرفه ای را دو موضوع مهم در بحث دانشجومعلمان دانست.

در ادامه دکتر علی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تشکر از همکاران حوزه مشاوره، بهداشت و سلامت بیان کرد: روز گذشته به عنوان روز مهندس نامگذاری شد که جا دارد از شما همکاران که به عنوان معماران اندیشه هستید تبریک گفت. وی ادامه داد: اگر ما بتوانیم فکر نو و جدیدی را ایجاد کنیم و افکار منفی را تغییر دهیم این عمل بسیار پسندیده است.

دکتر علی نژاد با اشاره به واپسین روزهای سال ۱۳۹۷ که معطر به شمیم ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) شده است ابراز خرسندی کرد و به همکاران مجموعه تبریک گفت و بیان کرد: از خداوند متعال می خواهم که به اندازه ی ظرفیتی که در ما وجود دارد،  توانمندی و علم را در اختیار ما بگذارد تا بتوانیم به کشور و دانشجومعلمان عزیز خدمت نماییم.

وی ادامه داد: در برنامه عملیاتی سال ۹۸ شایسته است اگر ها را به باورها تبدیل کنیم و خودمان را مورد ارزیابی قرار دهیم.

وی افزود: ضروری است برنامه ها به گونه ای تدوین شود که حوزه صف و در واقع دانشجومعلم بیشترین سود و استفاده را نماید.

دکتر علی نژاد با اشاره به اینکه یک دانشجو باید در چند بعد پرورش یابد افزود: آموزش مهارت های زندگی در ابعاد مختلف روانی، هنری، اجتماعی، حرفه ای، سلامت و حتی آموزش ورزش هایی چون شنا به دانشجومعلمان ضروری است و باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه دنیای امروز یک دهکده جهانی شده است عنوان کرد: بسیاری از برنامه ها را  دانشجویان در فضای مجازی رصد می کنند و چه خوب است که از پیشنهادات آن ها استفاده کرد و به صحبت هایشان گوش داد.

دکتر علی نژاد با بیان اینکه همانطور که مثلث برمودا که یک جزیره خطرناکی است که می تواند همه چیز را در خود ببلعد، ذهن منفی یک انسان هم می تواند با به کار گیری واژه هایی چون نمی شود، نمی تواند و نمی گذارند تمام اثراث مثبت و فعالیت های ارزشمند را ناپدید کند.

در ادامه جلسه همکاران اداره کل، نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند و  مقرر شد چالش های هر حوزه و نمایه عملیاتی سال ۹۸ مجدد مورد بررسی قرار گیرد.