عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

عضو هیات علمی پژوهشگاه رویان: دستاوردهای جهانی ایران در علم سلول‌های بنیادی مرهون تلاش دانشمندان جوان است

دکتر مهدی توتونچی روز دوشنبه در حاشیه سومین مدرسه زمستانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی گفت: دستیابی به دانش سلول‌های بنیادی در دنیا برای نخستین بار در سال ۲۰۰۶ محقق شد و ۲ سال بعد دانشمندان ایرانی به این دانش دست یافتند.
دکتر توتونچی افزود: محققان ایرانی در زمینه استفاده از سلول‌های بنیادی که نقش خود تجدیدی و قابلیت تبدیل‌شدن به انواع سلول‌ها را دارند همگام با سایر کشورهای پیشرفته حرکت می‌کنند.
توتونچی گفت: در زمان حاضر از سلول‌های بنیادی مغز استخوان و خون‌بند ناف برای درمان سرطان‌ها ازجمله سرطان خون و بیماری‌های خونی استفاده می‌شود.
وی اضافه کرد: سلول‌های بنیادی از منابع مختلف جنینی تا بافت‌های بزرگ‌سالان تولید می‌شود.

ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان در علوم جدید در مدرسه زمستانی


دبیر سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی استان بوشهر نیز گفت: هدف از برپایی سومین مدرسه زمستانه سلول‌های بنیادی ارتقای سطح علمی دانش آموزان و دانشجویان با علوم جدید سلول‌های بنیادی، مهندسی بافت، فناوری‌های نانوفنّاوری و بیوتکنولوژی و هدفمند کردن ایده‌های آن‌هاست.
دکتر ماریا ظهیری با اشاره به نقش دانشگاه‌ها و مراکز علمی در ترویج فناوری‌های نوین پزشکی افزود: شکل گرفتن انجمن‌های علمی در دانشگاه‌ها موجب گسترش علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و درک بهتر دانش آموزان و دانشجویان از این علم نوظهور است.
وی ادامه داد: با توجه به استقبال علاقه‌مندان از مدرسه زمستانی در تلاش هستیم تا کنگره ملی و بین‌المللی سلول‌های بنیادی را سال آینده در بوشهر برگزار کنیم.
سومین مدرسه زمستانی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی و نخستین مدرسه زمستانی فناوری‌های نوین پزشکی از چهار اسفندماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر آغاز و تا هشتم اسفند ادامه دارد.
انتهای پیام/م.پ-۱۰۲۵