عمومی | دانشگاه علوم پزشکی مشهد

روزانه ۸۰۰ تا یک هزار بیمار در کلینیک های ویژه زیر پوشش دانشگاه خدمات دریافت می کنند

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهداظهار کرد:  روزانه ۸۰۰ تا یک هزار بیمار در کلینیک های ویژه زیر پوشش دانشگاه خدمات تخصصی و فوق تخصصی بر اساس تعرفه های دولتی دریافت می کنند.

دکتر علی اصغر انجیدنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه  ایجاد کلینیک های ویژه با هدف خدمت رسانی و بهره مندی عموم مردم از خدمات درمانی و معاینات تخصصی  را یکی از برنامه های مهم دانشگاه عنوان و خاطر نشان کرد: در این راستا ایجاد ۱۲ کلینیک ویژه(۵ مرکز در مشهد و ۷ مرکز در شهرستان ها) در دستور کار قرار گرفت که تاکنون ۸ کلینیک  به مرحله بهره برداری رسیده است و دیگر طرح ها نیز در ماه های آینده آماده ارائه خدمات خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه تخصصهای موجود در کلینیکهای ویژه شامل داخلی ،پوست ، جراحی عمومی ، اطفال ، قلب وعروق ، ارتوپدی ، روان پزشکی ، ارولوژی ، نورولوژی ، طب سنتی  است، تصریح کرد: با توجه به اینکه رسالت دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی این است که در راستای خدمت رسانی به جامعه ودسترسی عادلانه  آحاد جامعه  به خدمات بهداشتی درمانی با کیفیت،  جزو دانشگاههای برتر باشد ، کارشناسان نظارت بر درمان  (۴۴نفر) نیز با نظارت همه جانبه  بر موسسات پزشکی و مراکز درمانی دررسیدن به این هدف تلاش می کنند.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه نیروهای تخصصی در انجام بازدیدهای نظارتی (بینایی سنجی  ، شنوایی شناسی ، مامایی ، علوم آزمایشگاهی ، امور پرتو های پزشکی ، فیزیوتراپی) بکار گیری شده است، افزود: انجام بازدیدهای نظارتی مشترک از بیمارستان ها  با حضور کارشناسان  سایرمدیریتهای حوزه درمان و همچنین بازدید ازاتاق های عمل و بخش های مراقبت ویژه با حضورنمایندگان انجمن بیهوشی، ساماندهی مراکز شیمی درمانی سرپایی طبق آیین نامه تاسیس مراکز شیمی درمانی سرپایی را نیز می توان به عنوان اقدامات برتر در این حوزه دانست.

پلمپ ۹ مرکز مداخله گر در امر درمان در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور برخورد با مداخله گران درمانی ، ۲۱ پرونده به دادسرا ارسال شده است و ۹ مرکز درمانی نیز به دلیل حجم بالای تخلفات پلمپ وتعطیل شدند.

دکتر انجیدنی  در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: مداخله گران درمانی افرادی هستند که بدون داشتن صلاحیت قانونی (فاقد تحصیلات ، دارای تحصیلات ولی فاقد مجوزهای قانونی لازم ) اقدام به انجام اقدامات درمانی می کنند و باعث بروز عواقب جبران ناپذیری می شوند.

وی ادامه داد: پیگیری و راه اندازی کلینیکهای ویژه در سطح مشهد و شهرستان ها  پیگیری راه اندازی کلینیک  دندانپزشکی بیمارستان امام رضا(ع)، آماده کردن فضای فیزیکی ، نصب یونیتهای دندانپزشکی، لیست برداری وثبت تجهیزات دندانپزشکی توقیف شده موجود درانبارمرکزی جهت استفاده از تجهیزات سالم درمراکزمتقاضی با هماهنگی امور حقوقی دانشگاه از جمله فعالیت های این مرکز در سال جاری است.

دکتر انجیدنی با بیان اینکه برگزاری کارگاه توانمندسازی مدیران وکارشناسان نظارت بردرمان  دانشگاههای قطب، برگزاری جلسات آموزشی به منظور توانمندسازی کارشناسان نظارت بردرمان وکارشناسان دندانپزشکی مشهد  و شهرستان ها از دیگر اقدامات این حوزه است، عنوان کرد: برگزاری جلسه با مدیران ومترون بیمارستانهای غیردولتی و بررسی چالشهای نظارتی، برگزاری جلسه با مدیران بیمارستان های دولتی به منظور آشنایی با فرایندهای صدور پروانه را نیز می توان جز فعالیتهای این مرکز دانست.

وی ادامه داد: برگزاری جلسه با مدیران شبکه و متخصصین داخلی شهرستان ها ودانشگاههای قطب به منظور جلوگیری از اعزام های بی مورد مسمومین، تشکیل کمیته نظارت بر mcmc به منظور بررسی واصلاح نواقص اعزام بیماران، تهیه فرمت  یکسان جهت پاسخگویی به استعلام های نظارتی درسامانه صدور پروانه ها از اقدامات سال جاری است.

معاون نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کاهش فرایندآماده سازی پرونده های قابل طرح درکمیسیون ماده ۲۰ ، از یک ماه به هشت روز نیز از دیگر فعالیت های این مرکز است.

وی اظهار کرد: ۴۹ بیمارستان، ۲۱۸ درمانگاه، یک هزار و ۵۰۰ موسسه درمانی، ۵ هزار مطب پزشک و دندان پزشک و یک هزار دفتر کار، زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت می کنند که کارشناسان ناظر درمان،نظارت بر روی این مراکز را برعهده دارند .

{jcomments on}