عمومی | پژوهشکده چای

برگزاری نود و دومین (۹۲) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها پژوهشکده چای

برگزاری نود و دومین (۹۲) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها پژوهشکده چای

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده چای، در روز شنبه مورخه چهارم اسفند ماه سال جاری، نود و دومین (۹۲) جلسه شورای پژوهش، فناوری و انتقال یافته‌ها پژوهشکده با حضور ریاست پژوهشکده و اکثریت اعضای شورا در سالن جلسات ستاد پژوهشکده واقع در لاهیجان برگزار گردید. پس از تبیین دستورات جلسه توسط معاون پژوهشکده (دبیر شورا)، موضوعاتی به شرح ذیل مطرح و پس از بحث و تبادل نظر اعضای شورا؛ تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

الف) در ابتدای جلسه تمامی اعضای هیات علمی و محققان غیر هیات علمی گروه پژوهشی ژنتیک و به‌نژادی چای، گزارشی از وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرا و پیشنهادهای پژوهشی برای سال آتی را ارائه نمودند و هم‌چنین تمامی دستاوردهای پژوهشی خود را که مستخرج از فعالیت‌های پژوهشی سال جاری آن‌ها بود را بیان نمودند. مقرر گردید که دو گروه پژوهشی دیگر پژوهشکده مشابه گروه ژنتیک و به‌نژادی در جلسات آتی شورا تا پایان سال، گزارش عملکرد اعضای گروه را ارائه نمایند و راه‌کارهای لازم برای حل مشکلات فراروی فعالیت‌های تحقیقاتی مرتفع گردد.

ب) در ادامه جلسه دو عنوان شناسنامه پروژه تحقیقاتی گروه‌های پژوهشی به شرح ذیل مطرح گردید و پس از بحث و تبادل نظر مقرر گردید مجریان پروژه‌ها، اصلاحات مدنظر اعضای شورا را در اسرع وقت اعمال و این دو پروژه در دستور کار جلسه بعدی کارگروه تخصصی چای کمیته علمی فنی موسسه تحقیقات علوم باغبانی قرار گیرند.

۱) پروژه کاربرد انرژی میکروویو برای غیر فعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در فرآیند تولید چای سیاه (مجری: مهندس شیوا روفی‌گری‌حقیقت)

۲) پروژه اثر انواع مالچ بر مدیریت مبارزه علف‌های هرز مهم در باغ‌های چای هرس کف‌بر شده  (مجری: مهندس سیدتقی میرقاسمی)

ج) در پایان جلسه نیز اولویت یک عنوان شناسنامه پروژه تحقیقاتی گروه ژنتیک و به‌نژادی چای با عنوان "اثرات القاء پلی‌پلوئیدی توسط کلشی‌سین بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و آناتومیک کلون امیدبخش ۱۰۰ چای" مورد تصویب قرار گرفت. مقرر گردید که مجری پروژه پیشنهادی (دکتر صنم صفائی‌چائی‌کار)، در اسرع وقت شناسنامه تکمیلی پروژه را برای بررسی در کمیته علمی گروه تخصصی، تسلیم مدیر محترم گروه نمایند.

روابط عمومی پژوهشکده چای