رونمایی از خودروی برقی دانشگاه علم و صنعت ایران در همایش بین المللی قوای محرکه نوین
رونمایی از خودروی برقی دانشگاه علم و صنعت ایران در همایش بین المللی قوای محرکه نوین
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین روزهای هفتم و هشتم اسفندماه ۱۳۹۷ در دانشکده و پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین، با کارکردهای جاده ای، ریلی، هوایی، دریایی و ایستگاهی با محوریت انواع خودروهای برقی (هیبریدی، باتری، پیل سوختی، سلول خورشیدی) و با هدف ایجاد هم افزایی در میان متخصصان داخلی این حوزه و آشنا نمودن آنها با مراکز پیشروی بین المللی در این زمینه برگزار خواهد شد.
مهندس هاشم یکه زارع (مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو)، دکتر منوچهر منطقی (رئیس ستاد حمل و نقل پیشرفته ایران)، مهندس مجید هدایت (مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی – توان) سخنرانان مراسم افتتاحیه اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین خواهند بود.
در مراسم افتتاحیه این همایش از طرح مفهومی خودروی برقی دانشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت ایران، رونمایی خواهد شد.
یاس، خودروی الکتریکی شهری طراحی شده توسط پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت است که فاز طراحی آن به پایان رسیده و آماده ساخت نمونه و تولید می باشد.
این خودرو مناسب برای حمل و نقل شهری است که دارای ظرفیت دو سرنشین می باشد و راهکار مناسبی برای کاهش آلودگی و ترافیک شهری به شمار می رود. حداکثر سرعت این خودرو
۴۵
کیلومتر در ساعت بوده و با یک بار شارژ باتری قادر به پیمودن
۱۰۰
کیلومتر است
.
در حین برگزاری این همایش یک نمایشگاه از نمونه های برقی و هیبریدی شده خودروهای ایرانی و چینی برگزار خواهد شد که از جمله آنها می توان به دنا، رانا، ساینا، چانگان و غیره اشاره کرد.
همچنین در این همایش،
Chris Mason
(مدیر اجرایی فدراسیون اتحادیه و انجمن های مهندسی خودرو-
FISITA
)، دکتر عباس علی آبادی (مدیر عامل گروه مپنا)، دکتر عباس افتخاری (رییس بخش تجارت و فناوری دانشگاه ویرجینیای امریکا) سخنرانان کلیدی خواهند بود.
اولین همایش بین المللی قوای محرکه نوین، در محورهای طراحی، مدلسازی و کنترل خودروهای برقی؛ سیاست های توسعه خودروهای برقی؛ مواد و ساخت پیشرفته در تولید خودروهای برقی؛ تامین قطعات و تعمیر و نگهداری خودروهای برقی؛ زیر ساختهای توسعه خودروهای برقی (شبکه توزیع، ایستگاههای شارژ سریع و...)؛ ایمنی خودروهای برقی (حفاظت از برق گرفتگی و...)؛ مدیریت انرژی و حرارت در خودروهای برقی (بازیابی انرژی، مبدل های حرارتی و...)؛ دینامیک و ارتعاشات خودروهای برقی؛ سیستمهای ذخیره ساز انرژی در خودروهای برقی (باتری، ابرخازن و...)؛ محرکه های الکتریکی در خودروهای برقی (ماشین های الکتریکی فاقد سنسور و...)؛ الکترونیک و تشعشعات خودروهای برقی (سنسورها، ممز، سازگاری الکترومغناطیسی و...)؛ هیدروژن و پیل سوختی در خودروهای برقی پیل سوختی؛ سلولهای خورشیدی در خودروهای برقی خورشیدی؛ موتورهای نوین احتراقی در خودروهای هیبرید برقی؛ سوختهای جایگزین؛ خودروهای هوشمند و سیستم های محرکه الکتریکی غیر خودرویی (ریلی، هوایی، دریایی و ایستگاهی) برگزار می شود.
Sapp.ir/iust_iran