عمومی | دانشگاه شیراز

برگزاری کنفرانس بین المللی الکترونیک قدرت، سیستم های محرکه و فناوری در دانشگاه شیراز

دهمین کنفرانس بین المللی الکترونیک قدرت، سیستم های محرکه و فناوری با حضور اساتید ، دانشجویان و فعالان صنعت به طور مشترک توسط دانشگاه شیراز و دانشگاه گرونوبل فرانسه (Grenoble Alpes) درتالار خوارزمی دانشگاه شیراز برگزار شد.
دکتر سیدمجتبی زبرجد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز در آیین گشایش این کنفرانس اظهار داشت : دانشگاه شیراز با قدمت حدود ۷۰ سال و ۷۰۰ عضو هیات علمی ، در رتبه بندی های بین المللی از جایگاه خوبی برخوردار است.
وی افزود : در دانشگاه شیراز علاوه بر آموزش و پژوهش ؛ به موضوع نوآوری و خلاقیت هم توجه ویژه ای شده است ؛ چراکه این دانشگاه در حال گذر از دانشگاه های نسل اول و دوم و رسیدن به دانشگاه های نسل سوم است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز تصریح کرد : چون اساتید و دانشجویان جوان ایرانی قدرت و توانایی زیادی دارند ، می توانند درمقابل تحریم های ظالمانه امریکا مقاومت نمایند.
دکتر زبرجد ادامه داد : دانشگاهیان تلاش می کنند تا برای حل مسائل و معضلات جامعه راهکار عالمانه ارائه کنند و راه های برون رفت از مشکلات را طراحی نمایند.

دکتر ابراهیم فرجاه ، دبیر دهمین کنفرانس بین المللی الکترونیک قدرت، سیستم های محرکه و فناوری هم گفت : این کنفرانس قصد دارد دانشمندان دانشگاهی، مهندسان پیشرو، محققان صنعتی و دانش پژوهان را برای تبادل تجربیات و نتایج تحقیقات خود در مورد تمام جنبه های الکترونیک قدرت و درایو های الکتریکی، گرد هم جمع کند.
وی افزود : این کنفرانس با همکاری انجمن الکترونیک قدرت ایران به مدت ۳ روز برگزار شد و کلیه مقالات پذیرفته شده در کتابخانه دیجیتال IEEE منتشر خواهند شد.
استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز گفت : در پی فراخوان ۲۲۰ مقاله توسط دبیرخانه دریافت شد و پس از داوری اساتید ، ۱۴۰ مقاله برای ارائه به صورت سخنرانی و پوستر پذیرفته گردید.
دبیر کنفرانس اظهار داشت : '' الکترونیک قدرت و کاربردها '' یکی از محورهای اصلی کنفرانس است که شامل زیرشاخه های: کنترل و توپولوژی های جدید مبدل، مبدل های رزونانسی ،مبدل های ماتریسی،
مبدل های چندسطحه،مبدل های مورد استفاده در کاربردهای خاص،سیستم های تامین و ذخیره انرژی،کیفیت توان و مسائل EMI / EMC و راه حل ها ،الکترونیک قدرت در سیستم های قدرت، الکترونیک قدرت برای انرژی های تجدیدپذیر، تولیدات پراکنده و میگروگریدها،مدل سازی، شبیه سازی و کنترل مبدل های قدرت،
قطعات نیمه رسانای قدرت،یکپارچه سازی، بسته بندی و مدیریت حرارتی،خطوط انتقال بی سیم،توان پالسی،الکترونیک قدرت پزشکی، مدیریت خطا و قابلیت اطمینان مبدل های الکترونیک قدرت، و آموزش در الکترونیک قدرت می باشد.
دکتر فرجاه ادامه داد : ''درایوهای الکتریکی'' دیگر محور اصلی کنفرانس است که شامل :طراحی و بهینه سازی ماشین های الکتریکی،
درایوهای سرعت قابل تنظیم،درایوها و ماشین های الکتریکی خاص، مانیتورینگ شرایط و تشخیص ماشین های الکتریکی،سنسورها و مشاهده گر ها برای درایوهای الکتریکی،درایورهای سیستم های کشش/دفع، درایورهای دریایی و زیردریایی، مکاترونیک، روباتیک و کنترل حرکت می باشد.
دکتر Lauric Garbuio و پروفسور Jean-Luc Schanen از فرانسه از سخنرانان کلیدی این کنفرانس بودند وهمزمان با کنفرانس دو نشست تخصصی درخصوص مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم وفناوری و مشکلات بخش صنعت اجرا گردید.