اساتید برجسته نقشی اساسی در ساخت جامعهی موفق دارند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان؛
در ادامه برگزاری مراسمهای تکریم و الگوسازی از مفاخر بومی، آیین نکوداشت دکتر تقی رازی و دکتر سیدکاظم علویفاضل؛ دو استاد برجسته دانشگاه علومپزشکی جندی شاپور اهواز با حضور استاندار خوزستان، رئیس بنیاد نخبگان استان و جمعی از اعضای شورایشهر، روسا و اساتید دانشگاههای استان، مدیران و مسئولان استانی، به همت بنیاد نخبگان استان خوزستان
برگزار شد
.
در این مراسم، غلامرضا شریعتی؛ استاندار خوزستان با بیان اینکه دانشگاه مرکز تربیت نیرویانسانی و قوه عقل مدار و عاقل هر کشور است، گفت: زمان جنگ، اوج نقش حیاتی دانشگاههای شهید چمران و علومپزشکی جندی شاپور اهواز بوده است .
وی افزود: دانشگاه مرکز مهمی در امر خدمتگذاری است و اگر رسالت خود را به خوبی ایفا کند میتواند نقش تعیینکنندهای در توسعه کشور داشته باشد.
استاندار خوزستان ادامه داد: اساتید دانشگاه نقش مهم و محوری در فرآیند ساخت و پرورش یک جامعه موفق و اثرگذار دارند که خوشبختانه در این حوزهها دانشگاههای خوزستان توانستهاند عملکرد خوبی داشته باشند.
شریعتی اظهار داشت: دانشگاه جندی شاپور اهواز منشاء خدمات حیاتی برای کشور بوده است تا جاییکه حتی در زمان جنگتحمیلی نیز از تربیت نیرویانسانی باز نماند.
وی تصریح کرد: دکتر علوی فاضل، هم در کسوت معلمی و تربیت شاگردان نقش محوری ایفا کردند و هم در بُعد مدیریت دانشگاه و توسعه زیرساختهای آن، نقش مهمی داشتند. سختی انجام کارهای اساسی برای پیشرفت و توسعه خدمات برای دانشگاه بهخصوص در مقطع بعد از جنگتحمیلی بر کسی پوشیده نیست. کار کردن در آن شرایط بحرانی با دو محور اساسی مدیریت دانشگاه و گسترش خدمات، نیازمند نیرویی درونی و اعتقادی راسخ است که دکتر علویفاضل از هر دوی آنها برخوردار بود.
استاندار خوزستان اضافه کرد: دکتر رازی از پزشکان برجستهای است که با وجود گرفتن مجوز کار و درمان در آمریکا، به ایران بازگشت. گذشتن از این همه مواهب دنیایی و آمدن در شرایط سخت، نوعی از ایثار و فداکاری است که وجدان کاری و مسئولیتپذیری بالایی را میطلبد. در زمانی که دکتر رازی به ایران آمد کمتر استادی با مرتبه علمی فوقتخصص در کشور دیده میشد اما امروزه، بخش زنان و زایمان در اهواز به یمن حضور وی جزو برترین بخشهای جراحی زنان و زایمان کشور است.