عمومی | دانشگاه رازی

دکتر نجفی مطرح کرد: فعالیت 17 شرکت در مرکز رشد دانشگاه رازی/ روند رو به رشد طرح‌های پژوهشی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، دکتر سید محمدباقر نجفی در نشست شورای دانشگاه رازی که روز چهارشنبه شانزدهم اسفند1396 با حضور دکتر احمد ترک‌نژاد و علی کرمانشاه اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه‌های رازی و صنعتی کرمانشاه برگزار شد، به تشریح شاخص‌های پژوهشی دانشگاه پرداخت.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه رازی در ادامه از افزایش 10 درصدی نرخ رشد دانشگاه در تعداد مقالات خبر داد و افزود: در سال 2015 تعداد 509 مقاله، در سال 2016 تعداد 561 مقاله و در سال 2017 تعداد 572 مقاله داشتیم و در بخش مقالات اسکوپوس نیز نرخ رشد 10 درصدی را تجربه کردیم.

وی با اشاره به پیش‌بینی نرخ رشد 10 درصدی در حوزه مقالات آی. اِس. آی گفت: تعداد نشریات دانشگاه رازی از 3 نشریه به 4 نشریه‌ی مجوزدار رسیده است و درخواست راه‌اندازی 3 نشریه دیگر نیز در حال بررسی است و به‌احتمال زیاد سال آینده 2 مجله آی. اِس. آی را خواهیم داشت.

دکتر نجفی از  روند رو‌به رشد و ارتقاء کیفی طرح‌های پژوهشی در دانشگاه رازی خبر داد و افزود: طرح‌های پژوهشی در دانشگاه رازی در حقیقت طرح‌های درون استانی و دولتی نیست بلکه امسال طرح‌های صنعتی از دستگاه‌های مختلف استان‌های اصفهان، سمنان، تهران و... داشتیم که با دانشگاه رازی قرارداد منعقد می‌کنند و این توفیقات بیانگر کیفیت بالای طرح‌های پژوهشی این دانشگاه است.

وی انعقاد قراردادهای بخش خصوصی با دانشگاه رازی را بیانگر اثرگذاری بالای طرح‌های پژوهشی این دانشگاه دانست و گفت: برای بحث تجاری‌سازی ایده، نیاز به سازماندهی جدید داریم که از مراکز رشد شروع می‌شود، سال گذشته 7 شرکت فعال در مرکز رشد داشتیم و تا اسفند امسال تعداد شرکت‌های فعال در مرکز رشد ما به 17 مورد رسید و در این زمینه  بیش از صددرصد رشد نسبت به سال گذشته داریم.

دکتر نجفی با اشاره به تأسیس کمیته اخلاق پژوهشی در دانشگاه رازی گفت: در این راستا تاکنون 30 پروپوزال در مقطع دکترا و 37 پروپوزال در مقطع  کارشناسی ارشد مورد بررسی قرار گرفت و نیز اخذ کُد در کمیته اخلاق کار با حیوانات را داریم.

وی به اشاره به اینکه فرصت‌های مطالعاتی دانشگاه رازی از 4 مورد به 7 مورد رسیده است، گفت: در دبیرخانه کارگروه آموزش و پژوهش فناوری و نوآوری استان، 1382 اولویت پژوهشی از سوی دستگاه‌ها معرفی شد که از این تعداد با توجه به میزان اعتبارات دستگاه‌ها، 67 مورد به‌عنوان اولویت پژوهشی پذیرفته شد و به تمام دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی فراخوان داده شد.