عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود

برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت خدمات غذایی در بیمارستان

مهندس مهری دلوریان زاده عضو هیات علمی و کارشناس تغذیه دانشگاه هدف از برگزاری این کارگاه را  ارتقای دانش کارشناسان تغذیه بیمارستان ها، بهبود وضعیت تغذیه بیمار در بیمارستان ها ،ارتقای کیفیت هتلینگ بیمارستانی برای سرویس دهی به بیماران، تامین مواد غذایی لازم برای بیماران ، افزایش ایمنی مواد غذایی بهبود، وضعیت تغذیه به بیماران بستری و همچنین کاهش سوء تغذیه بیمارستانی  دانست .

این کارگاه یک روزه جهت کارشناسان  تغذیه بیمارستان ها ،کارشناسان بهداشت محیط،کارشناسان صنایع غذایی، ناظرین  ومتصدیان بخش غذا دانشگاه برگزارگردید.

محورهای این کارگاه ارتقاء سطح هتلینگ تغذیه بیمارستانی اصول و تشریفات و پذیرایی در بیمارستان - اموال و ضوابط فضا و تجهیزات آشپزخانه های بیمارستانی-  HACCP -  اصول و ضوابط بهداشت کار.