عمومی | دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر ذاکری: ۲۲ پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران و اتحادیه اروپا اجرا می شود

دکتر ذاکری: ۲۲ پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران و اتحادیه اروپا اجرا می شود


رییس دانشگاه علم و صنعت ایران از انعقاد ۲۲ پروژه‌ تحقیقاتی مشترک میان دانشگاههای ایران با اتحادیه اروپا خبر داد و گفت‌: در اردیبهشت ماه سال آینده دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان دانشگاه های بزرگ آلمان به منظور توسعه روابط علمی خواهد شد.
دکتر ذاکری در نهمین "نشست سراسری معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری" که امروز یکشنبه‌ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، این دانشگاه را به عنوان هماهنگ کننده فعالیت‌های علمی بین دو کشور ایران و آلمان توصیف کرد و در این باره خاطر نشان کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران جزو دانشگاه‌هایی است که برنامه‌های راهبردی خود را طی سه دوره تجربه کرده و امروز در چهارمین دوره اجرایی این برنامه راهبردی هستیم که توسعه ارتباط بین‌الملل، دیپلماسی علمی، حرکت همزمان با دانشگاه‌های برتر کشور در عرصه‌های مختلف را مد نظر قرار داده‌ایم و پس از اینکه از سوی وزارت علوم به عنوان هماهنگ کننده فعالیت‌های بین دانشگاه ایران و آلمان انتخاب شدیم، ارتباط با دانشگاه‌های کشور آلمان را شروع کردیم.
وی همچنین در ادامه اظهاراتش، بیان کرد: ما طی سه سال گذشته فعالیت‌های متعددی با دانشگاه‌های آلمان در عرصه‌های علمی آموزشی داشته‌ایم و نتایج قابل قبولی نیز به دست آمده است که نمونه آن را در نشست اسفند ماه سال گذشته دانشگاه‌های مشترک دو کشور شاهد بودیم و اصرار داریم دیپلماسی علمی بین دانشگاه‌ها شکل بگیرد چراکه این تعامل می‌تواند پویایی را در مجموعه‌های علمی دانشگاهی ایجاد کند.
رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران خاطر نشان کرد: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های تعامل در فعالیت‌های علمی دانشگاه‌های داخلی با خارجی، برقراری پروژه‌های مشترک بین دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها و به خصوص ایجاد پویایی در عرصه‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های داخل است، چرا که در این روابط از توانمندی‌های مشترک اجرایی خارجی و داخلی به بهترین نحو استفاده می‌شود. به گونه‌ای که ما این امر را طی دو سال گذشته با جدیت کامل پیگیری کردیم و قراردادهای خوبی را با کشورهای خارجی منعقد شد که به عنوان مثال یک دانشگاه را از کشور آلمان برای توسعه همکاری‌های مشترک انتخاب کردیم و در قالب این امر دو شرکت تجاری وارد فعالیت شده است و انتقال فناوری به داخل را انجام داده‌اند.
دکتر ذاکری همچنین یادآور شد: برقراری روابط بین‌المللی دانشگاه‌های داخل با کشورهای خارجی زمینه‌ای برای انتقال فناوری و تجاری سازی محصول در داخل کشور را فراهم می‌کند و دانشگاه‌ها نقش خود را در این زمینه می‌توانند به بهترین نحو ایفا کنند. به گونه‌ای که ما در سال ۹۶ علاوه بر برگزاری روز علم آلمان در ایران تعداد قابل توجهی از روسای دانشگاه‌های داخل با دانشگاه‌های آلمان در کشور آلمان در قالب یک اجلاس مشخص شد و راهکارهای خوبی برای تعریف پروژه‌های مشترک بین دو کشور فراهم شد. به گونه‌ای که ۲۲ پروژه در سطح ملی بین دانشگاه‌های ایران و کشورهای اروپایی تعریف شد و تلاش داریم این روند با کشورهای دیگر پیش گرفته شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: ما تلاش داریم بتوانیم اردیبهشت ماه سال آینده میزبان هیاتی از کشور آلمان در داخل کشور باشیم و در این نشست نیز روند شکل‌گیری فعالیت‌های علمی و پژوهشی خود را تقویت کنیم.

Sapp.ir/iust_iran