وقتی مدیر مالی معاونت غذا و دارو دانشگاه منتخب جشنواره (lift off session) انگلستان می شود - ۱۳۹۷/۱۱/۲۸
"ملاقات با کسوف" اثر برگزیده کارمند دانشگاه در جشنواره (lift off session) انگلستان شد.
نامش علی قلیچ خانی و متولد ۱۳۵۹ از جهرم است. او دانش آموخته رشته حسابداری از دانشگاه شیراز و ۱۱ سال به عنوان کارشناس حسابداری در دانشگاه علوم پزشکی جهرم فعالیت می کند.
وی از علاقه اش به فیلم و فیلم سازی و اینکه چرا به این رشته روی آورده است می گوید: رشته حسابداری همیشه برایم شیرین و لذت بخش بوده اما فیلم نامه نویسی، نویسندگی و کارگردانی از دغدغه های اصلی زندگی من بوده است و برای رسیدن به این هدف بسیار تلاش کرده ام.
وی می گوید: از سال ۱۳۸۰ مطالعه در حوزه سینما را شروع کردم و به مدت ۴ سال دوره های آموزشی فیلم نامه نویسی، کارگردانی، تصویربردازی و نورپردازی را گذراندم.
او بیان می کند: گرایش و علاقه من به فیلم و فیلم سازی یک حس درونی است. همیشه دوست داشتم در این زمینه کار های خوبی را ارائه دهم که موفق به ساخت ۴ فیلم مستند و ۵ فیلم کوتاه داستانی شدم و برخی از آنها برگزیده جشنواره داخلی (کشوری) شده است.
وی با اشاره به برگزیده شدن آثارش به مدت دوسال پیاپی در هشتمین و نهمین دوره از جشنواره بین المللی سی مرغ (وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور) می گوید: فیلم مستند آب و فیلم داستانی اِتود از آثار برگزیده این دو دوره از جشنواره شد.
وی در ادامه بیان می کند: از دیگر آثار من فیلم مستند ناراسایی قلبی است که سال گذشته در چهارمین جشنواره ملی سلامت و یادگیری در نظام های الکترونیکی سینا برگزیده شد.
علی قلیچ خانی از فیلم جدیدش که برگزیده جشنواره (lift of sessions) شده است می گوید: فیلم داستانی ملاقات در کسوف یک فیلم کوتاه ۱۱ دقیقه ای است با تم حقوق بشری و ضد جنگ. فیلم روایت سفر چند توریست به کشور یمن است که برای دیدن خورشید گرفتگی به آنجا رفتند و دور هم جمع شده اند. در این میان بر اساس خواسته ها و نگرش های خود خواهانه آنان یک سری اتفاقات و بحث هایی بوجود می آید که ریشه آن به این جمله باز می گردد "why don't you think like me" تو چرا مثل من فکر نمی کنی؟.
نویسنده و کارگردان "ملاقات با کسوف" می گوید: هدف من از ساخت این فیلم نشان دادن مسائل و موضوعات ناراحت کننده ای است که در پایان به جنگ خود خواهانه افراد و دولت ها تبدیل می شود و یمن از جمله کشورهایی است که تاوان این خودخواهی ها را چشیده و به چشم دیده است.
به گفته وی جشنواره lift of sessions یک جشنواره فصلی است و بصورت دوره ای در ۱۱ شهر مشهور دنیا به طور ثابت برگزار می شود و این فصل به میزبانی لندن است.
وی می گوید: داوری فیلم ها در این جشنواره در سه مرحله صورت می گیرد که اثر من در مرحله اول توسط هیئت داوران برگزیده شده است و از ۱۸ تا ۲۴ فوریه به مدت یک هفته داوری دوم جشنواره توسط سینما گران دنیا شروع و توسط آنان ۵ اثر انتخاب و به مرحله نهایی می رسد.
وی درادامه بیان می کند: در مرحله نهایی از ۵ آثار فرستاده شده ۳ اثر اول، دوم و سوم انتخاب خواهد شد.
وی با اشاره به مدت زمان ساخت فیلم می گوید: ساخت فیلم از پیش تولید تا تدوین آن ۴ ماه به طول انجامید و فیلم در منطقه روخانه شور جهرم فیلم برداری شد.
وی بیان می کند: این فیلم با نقش آفرینی ۶ بازیگر که ۵ نفر در نقش توریست خارجی و یک بازیگر کودک در نقش کودک یمنی ساخته شد.
علی قلیچ خانی خاطر نشان می کند: همین طور این فیلم به ۲۵ جشنواره بین المللی دیگر نیز فرستاده شده که شروع برخی از این جشنواره ها از ماه مارس ۲۰۱۹ است.
وی در ادمه از تمام کسانی که در ساخت این فیلم او را یاری رساندند تشکر و قدردانی می کند و ساخت فیلم داستانی بحران آب را از برنامه های آتی خود می داند.