عمومی | پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

نماینده مردم مشهد و کلات در بازدید از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی؛ تحقیقات مشترک غذایی با روسها دریچه ورود ایران به بازار ۳۰۰ میلیونی است

به گزارش روابط عمومی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، «امیر حسین قاضی زاده هاشمی» در بازدید از این موسسه پژوهشی بیان کرد: غذا نیاز مبرم تمام انسان هاست که روی مصرف آن اغلب حساسیت وجود دارد. از این منظر اگر استراتژی مناسبی در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرکز پژوهشی و تخصصی وابسته به وزارت علوم که در زمینه صنعت غذا فعالیت می کند می توان کارهای بزرگی انجام داد.

وی پیشنهاد توجه به زنجیره تولید مواد اولیه غذایی اعم از کشاورزی و دامی را با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی مطرح کرد و گفت: با توجه به گسترش بیماری های غیر واگیر در کشور این زنجیره با تشکیل شبکه تولید مواد اولیه سالم و توجه مراجع ذی صلاح به سالم سازی غذا از زمان تولید تا مصرف قابل شکل گیری است.

قاضی زاده بیان کرد: آمار بالای بیماران مبتلا به دیابت و فشار خون اهمیت طراحی جیره های غذایی خاص را دو چندان می کند.

در ادامه «دکتر قدیر رجب زاده» رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: دومین برنامه توسعه پنجساله این موسسه بر سه محور کاهش ضایعات غذایی، تامین مواد اولیه از منابع داخلی و جیره های غذایی خاص متمرکز شده است.

وی با بیان اینکه در موسسه به سطح فناوری پژوهش های انجام شده اهمیت زیادی داده می شود بیان کرد: تحقق این موضوع در سر فصل دروس دانشجویان و برگزاری استارت آپ های تخصصی در صنعت غذا به منظور ایجاد ارزش افزوده پیش بینی شده است.

دکتر «سید مهدی زیارت نیا» معاون پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی نیز در ادامه گفت: راه اندازی دو گروه پژوهشی طراحی ماشین آلات صنایع غذایی و ایمنی و کنترل کیفیت مواد غذایی این موسسه در کشور بی نظیر است که نشان دهنده توجه ویژه متخصصان ما به مشکلات صنعت غذا و مباحث ایمنی و سلامت غذایی جامعه است.

وی با تاکید بر اینکه شبکه ملی پژوهش و فناوری کشور در این موسسه مستقر است بیان کرد: در این شبکه سیستمی طراحی شده که از ایده تا تجاری سازی فناوری مورد حمایت قرار گیرد.