عمومی | واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد

گزارش نشست خبری برگزاری اولین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی کشور توسط واحد الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی واحد الکترونیکی، دکتر محمد رضا کشاورزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی در اولین نشست استارت آپ ویکند محتوای آموزشی که در ساختمان مرکزی واحد الکترونیک دانشگاه آزاد برگزار شد، اظهار کرد: در این واحد دانشگاه آزاد در حال حاضر بیش از ۱۵ هزار دانشجو در بیش از ۳۰۰ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول تحصیل هستند و خوشبختانه در حوزه آموزش الکترونیکی، ارائه خدمات و تولید محتوا اقدامات خوبی را تا به امروز انجام و تجربیات گران‌بهایی را به دانشجویان ارائه داده است.

وی ادامه داد: واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد با هدف توسعه آموزش مجازی و بهره‌وری از فناوری‌های نوین ارتباطی با فراهم کردن یک زیرساخت بومی و قومی در حال ارائه خدمات مناسب در انجمن علمی کشور، سازمان‌ها و موسسات آزاد در بستر اینترنت است.

حمایت از طرح‌های دانش بنیان در استارتاپ ویکند دانشجویی

دکتر کشاورزی تاکید کرد: رشد استعداد‌ها و حمایت از طرح‌های دانش بنیان و کارآفرینی در حوزه فضای مجازی، فناوری ارتباطات و اطلاعات و محتوا یکی از اهداف مهم واحد الکترونیکی واحد دانشگاه آزاد اسلامی است به همین دلیل برای رسیدن به این اهداف مهم اقدام به برگزاری اولین استارت آپ ویکند محتوای آموزشی دانشجویی کرده است.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی  بیان کرد: استارت آپ ویکند محتوای آموزشی در محور‌های اپلیکیشن موبایل، انیمیشن‌های آموزشی، فیلم‌های آموزشی، نرم افزار‌های کمک آموزشی، نرم افزار‌های ابزار معلم و استاد، نرم افزار‌های دایره المعارف و فرهنگ، بازی و سرگرمی‌های آموزش، کتاب‌ها و تکالیف الکترونیکی، شبکه‌های اجتماعی، پیام رسان‌ها، وبسایت‌ها، وبلاگ‌های آموزشی، بستر‌ها و بازه‌های تولید محتوا، بستر‌های سخت افزاری و نرم افزاری آموزش الکترونیکی راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه نرم افزار آموزش الکترونیک در حوزه‌های مختلف مد نظر اصلی استارت آپ ویکند است، ادامه داد: نرم افزار‌های تولید محتوا، نمایش محتوا، مدیریت آموزش و محتوا، آزمون ساز، شبیه‌ساز آزمایشگاه، سخت افزار‌های ایجاد ارائه نمایش محتوا از دیگر محور‌های این استارت آپ ویکند دانشجویی و دانش آموزی است.

دکتر کشاورزی تاکید کرد: استارت آپ ویکند یک رویداد تجربی آموزشی  است و این استارتاپ ویکند در واحد الکترونیک دانشگاه آزاد در سه روز پایانی هفته و با شرکت برنامه نویسان، مدیران تجاری، علاقمندان به استارت آپ‌ها، ایده پردازان و بازاریاب‌ها برگزار می‌شود و گروه‌های مختلف در حوزه دانش آموزی و دانشجویی تا ۵۴ ساعت ایده‌های خود را مطرح  می کنند و دانشگاه برای آن‌ها تیم‌های مختلف را تشکیل می‌دهد.

استارتاپ ویکند در بیش از هزار شهر ۱۳۵ کشور دنیا

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی  اظهار کرد: این استارت آپ ویکند تا به حال در بیش از هزار شهر ۱۳۵ کشور دنیا برگزار شده است و در این برنامه ایده‌های مختلفی مطرح شده است.

وی تاکید کرد: ایده‌های مربوط به کسب و کار در استارت آپ ویکند واحد الکترونیک دانشگاه آزاد در یک فضای مشترک تیمی و با کمک مربیان خبره مطرح می‌شود و ایده‌های برتر مورد  حمایت همه جانبه  قرار می‌گیرند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی  ادامه داد: مسئله محتوای آموزشی یکی از موضوعات مهم سیستم‌های آموزشی نوین و یکی از دستاورد‌های مهم فناوری الکترونیک است و در گذشته محتوای آموزشی بر روی کاغذ بود و امروزه  محتوای آموزشی به مجموعه‌ای از عکس‌ها، انیمیشن‌های صوتی و تصویری تبدیل شده است و با کمک تکنولوژی روز می‌توان مباحث درسی را به مخاطبان آموزش داد.

وی تاکید کرد: تولید محتوا در دنیای مجازی با هدف انتقال مفاهیم، اطلاع‌رسانی، تبلیغات و آموزش انجام می‌شود.

موفق‎‌ترین استارت آپ‌ها در حوزه آموزشی

دکتر کشاورزی ادامه داد: سامانه انتخاب آنلاین معلم خصوصی، ارائه محتوای مورد نیاز مقاطع ششم تا یازدهم، اخبار مدارس تیزهوشان، سامانه جستجو و ثبت نام دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی و درخواست کلاس خصوصی، پلت فرم تعاملی مدیریت یادگیری و سیستم آموزش الکترونیک برای تسهیل ارتباط استادان با دانشجویان از جمله استارت‌آپ‌های موفق در حوزه تولید محتوای آموزشی محسوب می‌شوند.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در پایان این استارت آپ ویکند سه تیم برتر دانشجویی به مدت یک سال در مرکز رشد واحد الکترونیکی استقرار می‌یابند و سه تیم برتر دانش آموزی هدایای نقدی را دریافت می‌کنند.

دکتر کشاورزی ادامه داد: چند سالی است که دانشگاه آزاد به فکر کاهش وابستگی به شهریه دانشجویی است و دانشگاه نسل سوم نیز در همین موضوع را‌ه‌اندازی شده است  تا درآمد‌ها خارج از شهریه باشد.

وی گفت: محصولات دانش‌بنیان به همراه آموزش کوتاه مدت مطرح شده که علاقه‌مندان  را در این حوزه جذب کرده است.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: استارت‌آپ های IT  از استارت آپ تاثیر گذار است و من امیدوارم شرکت‌های دانش بنیان بیشتری مشغول به فعالیت در این حوزه شوند و دانشگاه آزاد اسلامی یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی حضوری در دنیا محسوب می شود و در استفاده از محصولات بومی و ادارات آموزشی حرف اول میزند.

دکتر کشاورزی تاکید کرد: واحد الکترونیکی باعث می‌شود دانشجویان حضور فیزیکی در دانشگاه نداشته باشند و دانشگاه آزاد واحد الکترونیک  جهت کار‌آفرینی فعالیت‌های خوبی را انجام داده است.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد گفت: در حوزه IT مراکز رشد در واحد الکترونیک راه اندازی شده است و در حال حاضر شرکت‌های دانش‌بنیان در این مراکز فعالیت می‌کنند به طوری که یکی از اهداف ما فراهم کردن بستری برای کشف استعدا‌ها و حمایت  ما در موضوع آموزش مجازی است.

حمایت معاونت علمی فناوری از استارت آپ ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان

در ادامه جناب آقای آقا نصیر رئیس مرکز رشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد گفت: در استارت‌آپ ویکند طرح ها ارزیابی می‌شوند  و یکی از محور‌ها حوزه آموزش است.

رئیس مرکز رشد واحد الکترونیک دانشگاه آزاد ادامه داد: در زمینه برگزاری استارت‌آپ ویکند با بیش از ۱۶۰۰ مدرسه از طرف آموزش پرورش برای شرکت در این رویداد نامه نگاری شده و مکاتباتی با وزیر علوم و وزیر آموزش پرورش برای دعوت دانشجویان و دانش‌آموزان جهت شرکت در این برنامه علمی انجام شده است.

آقا نصیر گفت: استارت آپ‌ها از تراکنش خوبی برخوردارند و این نشان‌دهنده این است که می‌توان از بخش خصوصی در زمینه راه اندازی استارت آپ ‌ها کمک گرفت و خوشبختانه معاونت علمی فناوری کار‌های خوبی را در زمینه استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان انجام داده است.