طراحی و ساخت "بسته نفوذ ناپذیر برای ایمپلنت های قابل کاشت در مغز" با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی در دانشگاه صنعتی سهند تبریز
محققان دانشگاه صنعتی سهند تبریز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حمایت ستاد توسعه علوم و فنآوریهای شناختی، در حال اجرای یک طرح پژوهشی در زمینه طراحی و ساخت "بسته نفوذناپذیر و زیستسازگار برای ایمپلنتهای قابل کاشت در مغز " هستند.
به گزارس روابط عمومی، دکتر "فرهنگ عباسی" عضو هیات علمی دانشکده مهندسی پلیمر در گفت و گو با بخش خبری ستاد توسعه علوم شناختی،
هدف از اجرای این طرح تحقیقاتی را توسعه مواد بسته بندی مناسب بر پایه فیلمهای پلیمری به عنوان مواد هرمسی برای پوششدهی و کپسوله کردن ایمپلنتهای مغزی و ایجاد یک فصل مشترک پایدار بین ایمپلنت و بافت مغز عنوان کرد.
دکتر عباسی با اشاره به اینکه در توسعه این فنآوری شناختی بخش عمده تجهیزات با خلاقیت و نوآوریهای محققان ساخته و تولید شده است، گفت: دستیابی به این تکنولوژی گامی بسیار موثر و حیاتی برای بومیسازی ایمپلنت های مغزی است.
وی با بیان اینکه تاکنون بخش عمدهای از اهداف پیشبینی شده در این طرح تحقیقاتی محقق شده اظهار امیدواری کرد که این پروژه در تابستان سال آینده به اتمام برسد.
گزارش کامل این مصاحبه را در سایت ستاد توسعه علوم و فنآوریهای شناختی بخوانید.