عمومی | دانشگاه فرهنگیان

دکتر علی نژاد در نشست صمیمی با سرپرستان سراهای دانشجویی جدید الانتصاب عنوان کرد: سرپرستان باید در نقش سراهای دانشجویی مبلغان ادبیات رحمت و امتنان باشند

دکتر علی نژاد در نشست صمیمی با سرپرستان سراهای دانشجویی جدید الانتصاب عنوان کرد:  سرپرستان باید در نقش سراهای دانشجویی مبلغان ادبیات رحمت و امتنان باشند

نشست صمیمی با حضور معاون دانشجویی دانشگاه، مدیر کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی، و ۹۵ نفر از سرپرستان جدید الانتصاب در سالن جلسات پردیس حضرت معصومه (ع) برگزار شد.

در این جلسه دکتر علی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه با بیان اینکه امروز در اینجا گرد هم آمده ایم تا به بررسی مسائل و مشکلات سراهای دانشجویی و تجربیات یکدیگر و فرصت های موجود بپردازیم تصریح کرد: با در نظر گرفتن حفظ شان و احترام به دانشجویان، برقرای ارتباط صمیمانه با دانشجو و پیگیری در خصوص مسائل و مشکلات موجود در سراها می توان در کمترین زمان ممکن مشکلات را حل کرد.

وی هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی و تعامل بیشتر دانست  و عنوان کرد: جلسه امروز بدین منظور تشکیل شده است که نقطه نظرات یکدیگر را بشنویم تا بتوانیم رویکردها و فرایندهای کاری را مشخص نمائیم. وی در ادامه افزود:گاهی ما در به کار بردن عبارت مثبت، خسّت به خرج می دهیم در صورتی که کلمات ما انرژی دارند. وی در  ادامه اخلاق حسنه و مثبت نگری  را مهم دانست و تاکید کر د: مثبت اندیشی باعث می شود کارکنان  از مشکلات خسته نشوند و مشکلات پیش روی باعث دلسردی و ناامیدی آن ها نشود، بلکه عاملی برای رشد و پیشرفت باشد و حتی آنها را توانمندتر می سازد.
دکتر علی نژاد بیان کرد: مثبت اندیش بودن یعنی نیک اندیشیدن درباره دیگران و با آنان به صورت مثبت برخورد کردن.وی ادامه داد: توجه کنیم که از موج منفی عبارت هایمان به سمت کلمات و جملات مثبت تر  برویم. وی بیان کرد: شما باید در نقش سراهای دانشجویی مبلغان ادبیات رحمت و امتنان باشید. معاون دانشجویی دانشگاه تصریح کرد: به اعتقاد من مثبت اندیشی و پرهیز از افعال منفی در هر جایگاه اجتماعی، لازمه کار و فعالیت است.

در ادامه مدیر کل برنامه ریزی، خدمات و رفاه دانشجویی دانشگاه گفت: دغدغه های موجود در خوابگاه ها را می توان با تشریح کردن خوب صورت مساله به درستی مشخص نمود و در این راستا بایستی در تعاملات، هدف هایمان را معنادار نمائیم، اثرات مثبت و منفی را بگوییم و در انتها نیز نتایج را به خوبی پیش بینی نمائیم. وی همچنین اظهار داشت: محیط خوابگاه ها یک محیط آموزشی است که مسئولیت آن نیز با شما بزرگواران است چرا که هر روز با دانشجویان از نزدیک در ارتباط هستید و در خیلی از مسائل می توانید در آن ها تاثیرگذار باشید.
وی افزود: انتظار است تا شما بزرگواران آئین نامه های مربوط به شیوه نامه سکونت سرا را به دقت مطالعه فرمائید تا دانشجویان نیز از سوی شما به خوبی توجیه شوند.
در ادامه به اعضای حاضر در جلسه فرصتی داده شد تا نظرات، پیشنهادات و مسائل مربوط به استان های خود را تشریح و بیان کنند.

آقاخانی  در خاتمه سخنان خود تاکید نمود: همه ما یک وظیفه مشترک داریم که آن رسیدگی به وضعیت رفاهی، معیشتی، فرهنگی و... دانشجویان است.

در بخش دیگری از این نشست آقای امانیان سرپرست شبانه روزی پردیس شهید بهشتی خراسان رضوی به عنوان مسئول پیگیری تدوین گاهنامه بیان کرد: از  محتواهای برتر که از سوی سرپرستان تهیه شود تقدیر  به عمل می آید.

در جمع بندی نشست دکتر علی نژاد اظهار داشت: برای به سر منزل رساندن پیشنهاداتتان باید با برنامه ریزی گام برداشت که البته مشارکت همه شما  را می طلبد.

عضو هیات رئیسه دانشگاه خاطر نشان ساخت: اهمیت و نقش مشاوره در نشست های خوابگاهی و پرداختن به کارهای فرهنگی حائز اهمیت است و شما به عنوان مدیر سراها باید در این خصوص  با سایر واحدها، همکاری فعال و مشارکت همدلانه ای داشته باشید. وی افزود:  مواردی که در این نشست مطرح شد نیازمند مطالعه می باشد. وی تاکید کرد: معاونت دانشجویی پذیرای پیشنهادات همکاران سرپرست سراها به صورت مکتوب می باشد. وی در پایان ابراز خرسندی کرد و گفت: شما سرپرستان، دانشجویان را به مثابه فرزندن خود می بینید و این مسئله حایز اهمیت است که نقش شما از این بابت در خوابگاه ها بسیار تاثیرگذار می باشد.