مستند « ترور سرچشمه» در آمفی تئاتر دانشگاه صداوسیما اکران شد
محمدحسن روزی طلب، پژوهشگر این مستند بعد از اکران با بیان اینکه پژوهش خاصی برای ساخت و تهیه این فیلم انجام شده، گفت: کتابی نیز در هفتم تیر سال آینده به زیر چاپ می رود.
به گزارش
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما
وی با بیان اینکه یک مستند خیلی خوب، اول احترام به دهه شصت است، افزود: مسئله منافقین و ترورها موضوعی نیست که یک روایت واحد در رابطه با آن نشان دهی و قاعدتا این مسئله روایت های مختلفی را می طلبد که شامل گروه ها و جریان های مقابل نیز است.
این فعال رسانه ای با بیان اینکه در دهه ۶۰ همیشه یک طرفه به قضایا نگاه کردیم که یک اشکال است،تصریح کرد: آقای علی ربیعی در مستند نیز گفتند که خوشبختانه در هفتم تیر سال ۶۰ همه جریانات فکری آن زمان به یک نقطه واحد رسیدند.
وی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه علت نامگذاری این مستند به اسم سرچشمه چیست، گفت: به علت اینکه سرچشمه معارف انقلاب اسلامی (شهید آیت الله بهشتی) را ترور کردند این نامگذاری انجام شد.
روزی طلب در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه اگر آقای بهشتی زنده بود اصلاح طلب یا اصول گرا بود، گفت: اول اینکه آقای بهشتی فردی اصولی و تشکیلاتی بودند و دوم اینکه تعریف جریان چپ و راست بعد از تشکیل جریان خط امام(ره) صورت گرفت که می بینیم رقبای آنها جریان لیبرال و ملی هستند که زیر نظر آقای بنی صدر بودند.
وی در پاسخ به سوال دیگر دانشجویی که نبود آقای بهشتی چه ضربه ای به جمهوری اسلامی زد، اینگونه توضیح داد و افزود:بعد از شهادت وی تعدادی شعار دادند که "آمریکا در چه فکریه ایران پر از بهشتیه" که خود مقام معظم رهبری فرمودند بهشتی یکی بود و دیگر نداریم.
روزی طلب با بیان اینکه ضربه ای که ما در سال ۶۰ از جریان خط امام(ره) خوردیم دو مورد بود، اظهار کرد: نداشتن تجربه حکومت داری و جریان روشنفکری آنها بود.
این پژوهشگر در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه سرنوشت بمب گذاری حزب جمهوری اسلامی در دستگاه قضایی چه شد، گفت: خوب بر اساس اسناد و مدارکی که بعدها به دست آمد آقای کلاهی مسئول بمب گذاری شناخته شد که وابسته به سازمان مجاهدین خلق بود که بعد از مدتی با نام علی معتمد در کشور خارجی به دست افراد ناشناسی به درک واصل شد.
خبرنگار: سید فرشادرجایی فر