عمومی | پژوهشکده چای

انتشار نشریه فنی شته سیاه چای (شناسایی، زیست‌شناسی و مدیریت مبارزه) توسط عضو هیات علمی پژوهشکده چای

انتشار نشریه فنی شته سیاه چای (شناسایی، زیست‌شناسی و مدیریت مبارزه) توسط عضو هیات علمی پژوهشکده چای

نشریه فنی شته سیاه چای (شناسایی، زیست‌شناسی و مدیریت مبارزه) با نگارش عضو هیات علمی گروه پژوهشی فناوری و مدیریت تولید پژوهشکده چای (خانم دکتر سمر رمزی‌جهرمی) که با شماره ۵۴۹۶۰ مورخه ۱۱/۱۱/۱۳۹۷ در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع‌رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به ثبت رسیده است، توسط پژوهشکده چای انتشار یافت.

در این نشریه ضمن معرفی دقیق شته سیاه به عنوان یکی از آفات مهم چای از نظر ریخت‌شناسی، به بیان زیست‌شناسی این آفت پرداخته شده است و علائم آلودگی به آن در باغ‌های چای به طور کامل تشریح گردیده است. در این نشریه چگونگی پایش آفت در باغ‌های چای و راه‌کارهای مبارزه به آن توضیح داده شده و اصول مدیریت مبارزه با آن بیان گردیده است. فایل کامل نشریه برای مطالعه علاقه‌مندان به موضوع در اختیار گذاشته شده و در سایت پژوهشکده چای بارگذاری گردیده است.

روابط عمومی پژوهشکده چای