انتشار کتاب دکتر هدا جعفری زاده توسط انتشارات اشپرینگر+ عکس
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جناب آقای دکتر هدا جعفری زاده مالمیری دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه به همراه همکارانشان موفق به تالیف کتابی ارزشمند با عنوان :
Nanobiotechnology in food : Concepts, Applications and persectives
در انتشارات اشپرینگر ( Springer international publishing ) شده اند.
روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به نامبرده و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده ، توفیق روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.
Nanobiotechnology in food : Concepts, Applications and persectives
در انتشارات اشپرینگر ( Springer international publishing ) شده اند.
روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را به نامبرده و جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده ، توفیق روزافزون ایشان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارد.