عمومی | دانشگاه سمنان

پایان رقابتهای ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه های منطقه ۹ کشور در دانشگاه سمنان

با پایان رقابتهای ورزشی کارکنان و اساتید دانشگاه های منطقه ۹ کشور دانشگاه های برتر در سه رشته  بدمینتون ، شنا و تنیس روی میز مشخص شدند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، مدیر تربیت بدنی دانشگاه سمنان گفت : در رشته شنا دانشگاه های فردوسی مشهد، حکیم سبزواری و صنعتی شاهرود بر سکوهای اول تا سوم ایستادند .
دکتر محمود علیزاده افزود : در رشته بدمینتون هم دانشگاه فردوسی مشهد مقام اولی را از آن خود کرد و تیمهای دانشگاه سمنان و دانشگاه صنعتی شاهرود به عنوان های دومی و سومی دست یافتند .
وی با بیان اینکه در رشته تنیس روی میز هم دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان اول و دانشگاه صنعتی شاهرود به مقام دومی دست یافت اظهار داشت :  دانشگاه های کوثر بجنورد و صنعتی قوچان هم  مشترکاً عنوان سومی این رشته را از آن خود کردند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه سمنان گفت : این دوره از رقابت ها با حضور تیم هایی از دانشگاههای فردوسی مشهد، صنعتی شاهرود، بیرجند، کوثر بجنورد، بجنورد، حکیم سبزواری، قوچان و سمنان به مدت چهار روز در بخش آقایان برگزار شد .













نام : ایمیل : *نظرات : متن تصویر: نام : ایمیل : *نظرات : متن تصویر: خطا! متن تصویر را اشتباه وارد کرده اید.