عمومی | دانشگاه رازی

برگزاری کارگاه‌های آموزشی "شیوه‌ها و شگردهای نوین جاسوسی" و "حفاظت گفتار" در دانشگاه رازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه رازی، کارگاه‌های آموزشی "شیوه‌ها و شگردهای نوین جاسوسی" و "حفاظت گفتار" امروز یکشنبه هفتم بهمن ماه ۱۳۹۷ به همت حراست دانشگاه برگزار شد.

دکتر سجاد دادفر مدیر حراست دانشگاه رازی در ابتدای این جلسه ضمن خیر مقدم به حُضار اظهار داشت: این روزها در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران قرار داریم، انقلابی که بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران از آن تحت عنوان "معجزه قرن" یاد کرد و موجب دگرگونی‌های بزرگ و تغییرات بنیادی در ایران و کشورهای منطقه شد.

دکتر دادفر در ادامه افزود: بدون تردید، دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه علمی و فناوری بسیار ارزشمند و قابل توجه است، امروز حرکت دانشمندان، نخبگان و اساتید ما در مرزهای دانش و در جهت دستیابی به پیشرفته‌ترین فناوری‌ها با هدف ایجاد تمدن نوین اسلامی، امری جدّی و قابل توجه است و بدون تردید بخشی از این پیشرفت‌ها مرهون رهبری حکیمانه امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب است.

این مسئول بیان کرد: در طی سال‌های اخیر، مقام معظم رهبری با مطرح نمودن موضوعاتی همانند جنبش نرم افزاری و جهاد علمی، زمینه‌های مناسبی را برای پیشرفت در عرصه علوم و فنون نوین فراهم نموده‌اند.

وی با بیان اینکه "توحید در عبادت الهی" به وسیله علم تحقق پیدا می‌کند، اظهار داشت: علم وسیله‌ای است که در سایه آن اطاعت خداوند متعال محقق می‌شود و خیر دنیا و آخرت در سایه علم تحصیل می‌شود و البته شر دنیا و آخرت نیز به واسطه جهل و نادانی تحقق پیدا می‌کند.

دکتر دادفر اضافه کرد: در شکل‌گیری تمدن اسلامی، یکی از ارکان و شالوده‌های اساسی پیدایش آن نقش و جایگاه علم و عالم و اهمیت آن از نظر اسلام بود، در فرمایشات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری نیز از علم به عنوان قوی‌ترین عنصر تمدن‌ساز یاد می‌شود.

دکتر دادفر بیان کرد: تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر تولید و رشد علم متناسب با شان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدین خاطر است که علم یکی از مهم‌ترین عناصر تمدن‌ساز در عصر کنونی است. نگاهی به تاریخ ایران نشان می‌دهد که ایرانیان همواره قابلیت تمدن‌سازی را داشته‌اند. در هنگام سفر امام رضا(ع) به طوس، فقط یکصدهزار نفر نویسنده دارای قلم حضور داشتند تا حدیث سلسهالذهب را بنویسند.

وی اظهار داشت: امام راحل(ره) نقش دانشگاه‌ها را در استقلال و قطع وابستگی کشور بسیار موثر دانستند چراکه اکثریت مدیران جامعه از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه‌ها هستند و لذا یکی از مهم‌ترین برنامه‌های نظام سلطه در راستای تضعیف انقلاب، تاثیرگذاری بر جامعه دانشگاهی، اساتید و نخبگان آن است، چراکه این اساتید از یک طرف به‌عنوان یک گروه مرجع که مسئولیت تربیت نسل آینده کشور را بر عهده دارند هم محل رجوع جوانان هستند و در جامعه موثرند و از طرف دیگر در مراکز تصمیم‌گیری اثرگذار هستند.

مدیر حراست دانشگاه رازی حراست و صیانت از اساتید و نخبگان به‌عنوان فرماندهان عرصه جنگ نرم را رسالت سازما‌ن‌ها  و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی دانست و گفت: یکی از راه‌های این صیانت و مراقبت، آشنایی اساتید مدیران و جامعه دانشگاهی ما با شیوه‌های نفوذ دشمن است.

دکتر دادفر دانایی را یکی از مولفه‌های اصلی قدرت و نتایج حاصل از آن دانست و گفت: در مذاکرات و دیپلماسی سیاسی و نظامی، کسانی موفق هستند که اطلاعات بیشتری داشته باشند.

شایان ذکر است؛ کارگاه‌های آموزشی "شیوه‌ها و شگردهای نوین جاسوسی" و "حفاظت گفتار" از امروز تا سه روز آینده برای اعضای‌هیات علمی و کارکنان دانشگاه رازی برگزار می‌شود.