برگزاری دوره پودمانی "فرآوری محصولات کشاورزی"
این دوره آموزشی در روز دوشنبه اول بهمن ماه سال ۱۳۹۷ ویژه کارشناسان در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی برگزار گردید. هدف از این دوره آشنایی کارشناسان با فرآیندها و دستگاه های فرآوری محصولات کشاورزی بود . در این دوره آموزشی سرکار خانم دکتر شهین زمردی، در خصوص اهمیت فراوری محصولات کشاورزی، بیان نمودند که بر اساس آمارهای موجود حدود ۲۵ درصد محصولات کشاورزی در ایران به ضایعات تبدیل می شود، این در حالی است که امروزه یکی از مسائل اساسی جوامع بشری تامین نیازهای غذایی افراد جامعه است. بنابراین راه حل موجود در رسیدن به استقلال در زمینه کشاورزی تنها افزایش تولید نیست، بلکه باید با برنامه ریزی درست از محصول تولید شده به بهترین وجه ممکن استفاده کرد. برای نیل به این هدف می توان با استفاده از روش های فراوری، بسته بندی و توزیع مناسب مواد غذایی از هدر رفتن میلیون ها تن محصول در زنجیره تولید از مزرعه یا باغ تا رسیدن به دست مصرف کننده جلوگیری نمود و به این ترتیب ضمن بالا بردن درآمد ملی، در راستای تامین نیازهای تغذیه ای جامعه، گام موثری برداشت. در ادامه مر احل عمومی در فراوری محصولات کشاورزی ، مهمترین روش های فراوری و دستگاه های فرایند محصولات کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.