کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان لنده گفت: از رستوران ها و بیرون برهای شهر لنده بازدید صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده؛ مهندس فریبرز یاوریان اعلام کرد: در این بازدید رطوبت و آلودگی سطوح و سایر موارد به کمک دستگاه های دیجیتال اندازه گیری شد.
وی افزود: جهت جلوگیری از بیماری های قلبی وعروقی و اطمینان از سلامت مواد غذایی، سنجش پارامترهایی از قبیل دما، شوری، قطبیت روغن والودگی سطوح بسیار مهم است و همه اندازه گیری ها با دستگاههای پرتابل (دستگاه دیجیتال اندازه گیری میزان شوری و روغن ) انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: هرسنجش که مغایر با استاندارد باشد از طریق سامانه جامع بازرسی و از طریق اقدامات قانونی
بامتصدی برخورد و در صورت عدم توجه به نکات بازرس صنف مورد نظر پلمپ و پرونده متخلف جهت اعمال قانون به دادگاه ارسال میشود.۵