عمومی | دانشگاه محقق اردبیلی

ارائه خدمات مرکز سلامت و تندرستی دانشگاه محقق اردبیلی برای اقشار مختلف جامعه

رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی از ارائه خدمات مرکز سلامت و تندرستی دانشگاه محقق اردبیلی برای اقشار مختلف جامعه خبر داد.
دکتر معرفت سیاه کوهیان در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه هدف از تأسیس مرکز سلامت و تندرستی دانشگاه محقق اردبیلی را ارائه خدمات متنوع علمی، مشاوره ای، روانی و جسمانی به اقشار مختلف برشمرد و عنوان کرد: بهترین و برجسته ترین روانشناسان استان و کشور و بهترین اساتید در حوزه فیزیولوژی و تربیت بدنی در دانشگاه محقق اردبیلی هستند و ما از این پتانسیل موجود در دانشگاه استفاده کردیم تا بتوانیم به دانشگاهیان و اقشار مختلف جامعه خدمات رسانی کنیم .
سیاه کوهیان با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان و دانش آموختگان دانشگاهی، بخصوص فارغ التحصیلان دانشگاه محقق اردبیلی از دیگر اهداف مهم تأسیس این مرکز است، افزود: ما به دنبال این هستیم که علم خود را از تخته و وایت برد جدا کرده و به سرمایه و ثروت تبدیل کنیم که در همین راستا تاکنون برای سه نفر شغل ایجاد شده و هدف ما اشتغالزایی برای حدود 40 نفر می باشد .
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی از اخذ مجوز برای راه اندازی بخش های مختلف این مرکز خبر داد و تصریح کرد: تاکنون موفق به اخذ مجوز واحدهای تغذیه و کنترل وزن، حرکات اصلاحی ورزشی، فیزیولوژی ورزش و تمرین، ماساژ ورزشی و ریلکسیشن، باشگاه فرهنگی و ورزشی، استعدادیابی ورزشی و پلی‌مورفیسم و مرکز جامعه مشاوره و خدمات روانی شده ایم .
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی اولین دانشگاه در سطح کشور در تاسیس این مرکز است، افزود: ما در این مرکز همزمان با دانشگاه تربیت مدرس تهران توانسته ایم از بحث ژنتیک برای استعدادیابی کودکان استفاده کنیم .
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به ارائه خدمات ورزشی-پزشکی و صدور کارت بهداشت و سلامت برای دانش آموزان، تصریح کرد: در راستای ارائه این خدمات تاکنون تفاهم نامه هایی با دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، اداره کل ورزش و جوانان استان و اداره کل آموزش و پرورش استان منعقد شده است .
سیاه کوهیان ضمن اشاره به برنامه های آتی این مرکز، از اختصاص یک ساختمان مجزا به این مرکز خبر داد و تصریح کرد: اشتغالزایی فارغ التحصیلان، ایجاد مرکز طب سنتی و ایرانی، ایجاد بخش تحقیق و توسعه برای انجام کارهای علمی و پژوهشی مرکز و ایجاد بخش فناوری، ساخت و تولید تجهیزات علمی جهت تولید تجهیزات مورد نیاز مرکز از برنامه های آتی این مرکز می باشد .
وی با بیان اینکه هزینه ارائه خدمات این مرکز نسبت به مراکز مشابه خارج از دانشگاه بسیار پایین است، افزود: با توجه به اینکه ما برند دانشگاه را با خود به یدک می کشیم مکلف هستیم خدماتی که ارائه می دهیم از درصد خطای کمتر و کیفیت بالاتری برخوردار باشند و از این رو نوع و کیفیت خدمات ارائه شده در این مرکز نیز به مراتب بالاتر از سطح مراکز مشابه دیگر است .
عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی از اجرای طرح صدور کارت تندرستی و سلامت برای همه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه محقق اردبیلی با مشارکت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خبر داد و تصریح کرد: در اجرای این طرح، دانشجویان بصورت رایگان از لحاظ ترکیب بدنی، آمادگی جسمانی و آمادگی حرکتی چکاب می شوند و کارت سلامت و تندرستی دریافت می کنند و ما در نظر داریم در آینده نزدیک، مشابه همین طرح را بصورت رایگان برای همکاران دانشگاهی نیز اجرا کنیم .
رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه این مرکز روزهای اداری از ساعت 9 صبح الی 19 عصر به ارائه خدمات به دانشجویان، همکاران دانشگاهی و اقشار مختلف جامعه می پردازد، افزود: در این مرکز همه خدمات با حداقل تعرفه برای همه اقشار مختلف جامعه و با تخفیف ویژه برای دانشجویان و همکاران دانشگاهی صورت می گیرد، همچنین علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی www.uma.ac.ir/scsm_uma مراجعه فرمایند .