عمومی | دانشگاه سمنان

پنجمین جشنواره بورس ایده ها در دانشگاه سمنان برگزار شد

پنجمین جشنواره  بورس ایده ها در دانشگاه سمنان برگزار شد

پنجمین جشنواره بورس ایده ها با حضور ایده پردازانی از سراسر کشور و معرفی ایده های برتر در تالار دانش دانشگاه سمنان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ در این جشنواره ایده پردازانی از سراسر کشور و از سنین مختلف ،  93 ایده  خود در زمینه های تکنولوژی های نوین انرژی ، اقتصاد انرژی و محیط زیست ، صرفه جویی و بهینه سازی انرژی ، انرژی های تجدید پذیر ، انرژی و شهر هوشمند و انرژی و بحران آب را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند .
از 93 ایده ارسال شده به دبیر خانه جشنواره که نسبت به سال گذشته افزایش داشته است ، با رای داوران 30  ایده انتخاب و به مرحله نهایی راه یافت .
در پایان ایده های دستگاه مولد انرژی الکتریکی از ترکیب نوسانات گردابه ها و پیزوالکتریک /لباس تولید خودکار گرمای دمای تعادل بدن در شرایط سرد جوی / بازآوری ظروف یکبار مصرف pet  و قوطی های آلومینیوم/ تولید برق اضطراری با استفاده از تونل های مترو و قطار/دستگاه تهویه مطبوع ،گرمایش ، سرمایش و تولید آب از رطوبت هوا با استفاده از نور خورشید و سرمای زمین و  مدیریت یکپارچه هوشمند پارک شهری به عنوان ایده های برتر در هر حوزه انتخاب شدند .
ایده های برتر  برای ثبت اختراع و تجاری سازی و کار آفرینی تحت حمایت پارک علم و فناوری و مرکز کار آفرینی دانشگاه سمنان قرار می گیرد.
هدف از برگزاری این جشنواره شناخت و پرورش ایده ها و تجاری سازی علم است.