عمومی | دانشگاه محقق اردبیلی

برگزاری همایش علمی و پژوهشی کارکنان حراست دستگاه های اجرایی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی

دومین همایش علمی و پژوهشی کارکنان حراست دستگاه های اجرایی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اردوان قربانی معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی در دومین همایش علمی و پژوهشی کارکنان حراست دستگاه های اجرایی استان اردبیل در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه سیاست های اقتصاد مقاومتی در برهه ای که استکبار جهانی تلاش برای فشار بیشتر به کشور داشت، توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد، گفت: طبق منویات مقام معظم رهبری ظرفیت های اقتصادی در کشور باید فعال شود.
وی با اشاره به سیاست های دانشگاه محقق اردبیلی در زمینه اقتصادی، افزود: دانشگاه محقق اردبیلی نیز همگام با سایر دانشگاه های کشور به سوق دادن آموزش و تحقیقات دانشگاه به سمت بازار با مکانیسم تجاری سازی در چهارچوب دانشگاه نسل چهارم یا جامعه محور اعتقاد دارد.
قربانی به حمایت از شبکه شرکت های دانش بنیان تاکید و تصریح کرد: باید این را در نظر بگیریم که اقتصاد مقاومتی از شبکه ای شدن شرکت های دانش بنیان و تولید ثروت با تجاری سازی دانش محقق می شود.
معاون اداری و مالی دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: سیاست های علم و فناوری، اقتصاد مقاومتی و شعارهای سالیانه مقام معظم رهبری ایجاب می کنند که مسئولان علم و فناوری کشور از طریق تجاری سازی علم و ارزش گذاری به فناوری ملزم به ایجاد توازن بین سه عنصر فرآیند ایده آل نوآوری، رهبری موثر مدیران ارشد و خلاقیت شوند.
وی با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی که در راستای سیاست های نظام دو استراتژی کلی را دنبال می کند، گفت: اولین استراتژی برنامه کوتاه مدت است که شامل صرفه جویی، کاهش هزینه ها و استفاده از تولیدات داخلی می شود و دومین استراتژی تربیت دانشجویان توانمند، حمایت از پژوهش های کاربردی و مراکز رشد و پارک های علم و فناوری و تعامل حداکثری با پارک علم و فناوری است.

دکتر محمد حسن زاده رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه محقق اردبیلی نیز با بیان اینکه اقتصاد کشور هنوز هم یک اقتصاد دولتی است، گفت: نقش دولت در اقتصاد کشور کاملا مشخص است.
وی با بیان اینکه ناسالم بودن ساختار اقتصادی از سه موضوع انحصار، ضعف پاسخگویی و مصلحت اندیشی نشات می گیرد، گفت: در یک سازمان هر چقدر مبنای تصمیم گیری شورامحور و مدیرمحور باشد و قانون تصمیم نگیرد، امکان ناسالم بودن اقتصاد در آنجا بیشتر است.
حسن زاده با بیان اینکه امروز انسان مبنای توسعه است و بهترین سرمایه برای رشد سرمایه انسانی است، افزود: باید تلاش کنیم زمینه برای رقابت میان تولیدکنندگان و عرضه کنندگان خدمات اتفاق بیفتد تا کنترل نیز به صورت اتوماتیک عملیاتی شود.

رئیس حراست کل استان اردبیل با بیان اینکه حراست کل استان در بحث آموزش و تهیه مقالات علمی در سطح کشور حرف اول را می زند، گفت: همچنین در زمینه ارتباط با اقتصاد مقاومتی، مبارزه با تحریم، عملیات روانی علیه تحریم اقدامات موثری انجام شده که منجر به دو مورد بولتن علمی شده است.
وی با بیان اینکه این فعالیت ها در راستای جهت دهی علمی به حراست ها و حراست کل است، افزود: اقتصاد مقاومتی امروز بحث اصلی ما و اولویت اول حراست کل است و نتایج بسیار خوبی در این زمینه کسب شده است.
رئیس حراست کل استان اردبیل تاکید کرد: در ارتباط با تامین معیشت مردم تلاش های بسیار خوبی انجام شده تا مردم در ارتباط با معیشت با مشکل مواجه نشوند.

مهندس علیرضا دستور مدیر حراست دانشگاه محقق اردبیلی نیز گفت: امروز میزبان دومین همایش علمی و پژوهشی حراست های استان اردبیل با حضور کارکنان و مدیران حراست دستگاه های اجرایی استان در دانشگاه محقق اردبیلی هستیم.
وی با بیان اینکه پژوهش یک روند هوشیارانه برای کشف و بازنگری پدیده ها، رخدادها و فرضیه ها است، افزود: برگزاری همایش های علمی پژوهشی با هدف گسترش دانش، ایجاد نوآوری و حل مشکلات انجام می شود.
دستور با بیان اینکه با برگزاری اولین دوره این همایش، بسیاری از حراست های کشور به این سمت و سو کشیده شدند، تصریح کرد: زمانی ما نیاز به حراست فرهنگی داشتیم ولی امروز نیاز اصلی کشور، حراست علمی است.

دکتر صادقی دبیر علمی دومین همایش علمی و پژوهشی حراست های استان اردبیل با بیان اینکه حراست کل استان و کارگروه آموزش حراست کل برای پاسخگویی و لبیک به فرامین مقام معظم رهبری اقدام به فراخوان مقاله در موضوع حمایت از کالای ایرانی و نقش گسترده حراست ها در این زمینه نموده است، گفت: در این دوره نسبت به اولین دوره شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی ارائه مقاله به دبیرخانه همایش بودیم.
صادقی با بیان اینکه فعالیت های نظارتی حراست باید وجهه علمی و تخصصی به خود بگیرد، تصریح کرد: فعالیت های پژوهشی و برگزاری این چنین همایش هایی می تواند در این زمینه موثر واقع شود.
وی افزود: بعد از داوری توسط هیات داوران، ۱۰ مقاله به عنوان مقاله برتر انتخاب شد. همچنین چهار مقاله کاربردی متناسب با بحث حمایت از کالای ایرانی به صورت سخنرانی انتخاب شدند.

در پایان این همایش علمی از نفرات برتر و مقالات پذیرش شده با حضور مسئولان تقدیر به عمل آمد.