عمومی | دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

"چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی"

به همت معاونت بهداشتی در فرمانداری اسدآباد تشکیل شد؛

"چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی"

چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی به همت معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد و به ریاست معاون محترم فرماندار، برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان اسدآباد، چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت مواد غذایی در فرمانداری اسدآباد برگزار شد.

این جلسه به ریاست یزدان آزرمی معاون فرماندار و با حضور معاون بهداشتی دکتر نظری‌پویا، مدیر غذا و دارو دکتر عفت‌پناه و دیگر کارشناسان و نمایندگان محترم ادارات مرتبط با پیگیری مصوبات جلسه قبل توسط دکتر نظری‌پویا آغاز شد.

از جمله این مصوبات می‌توان به؛ بحث ساماندهی کیوسک‌های سیارِ ارائه کننده مواد غذایی و فلافل فروشی‌ها، بازدید مشترک از باشگاه‌های ورزشی، کنترل بوفه مدارس، برگزاری جشنواره غذای سالم اشاره نمود.

آزرمی نیز بعد از بیان دستورکار جلسه ضمن خیرمقدم به حاضرین از استمرار جلسات و کارگروه‌های تخصصی و پیگیری‌های معاونت بهداشتی و دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، تقدیر نمود.

ایشان در ادامه روز پرستار را به شاغلین این حوزه در بهداشت و درمان دانشکده تبریک گفتند و از فعالان حوزه بهداشت در شهرستان تشکر نمودند و با بیان اهمیت موضوع سلامت و امنیت مواد مواد غذایی از مجموعه معاونت بهداشتی و واحد بهداشت محیط خواستند تا در مورد بحث سلامت آب شرب همچنین نظارت بر محل های جمع‌آوری زباله در روستاها و شهر، همچون گذشته اهتمام ویژه داشته باشند.

معاون فرماندار اسدآباد گفت؛ هیچ داروخانه‌ای در سطح شهرستان حق تحویل داروهای اعصاب و روان بدون تجویز پزشک را به مشتریان ندارد.

آزرمی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت؛ توزیع داروهای اعصاب و روان توسط دروخانه‌ها از جمله داروخانه‌های خصوصی باید از طریق تجویز پزشک صورت گیرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در خصوص مراکز عرضه لبنیات سنتی در سطح شهرستان همشهریان عزیز هیچ گونه نگرانی نداشته باشند افزود: نظارت های مرتب و به موقع از مراکز عرضه لبنیات سنتی سطح شهرستان توسط دانشکده علوم پزشکی انجام می گیرد و در این زمینه جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد .

آزرمی همچنین با اشاره به تولید شیرینی در برخی از قنادی‌ها از هم اکنون برای عید و فروش این شیرینی‌ها در روستاهای بزرگ شهرستان و شهر آجین خاطر نشان کرد: با بازدیدهای مشترک اصناف، صنعت و معدن و نیروی انتظامی در آجین و روستاهایی که اقدام به فروش شیرینی می‌شود، به جد برخورد خواهد شد.

سلامت آب شرب روستایی ،دفع زباله های روستایی با مدیریت دهیاران ،وضعیت بهداشت سرویس بهداشتی و آبخوری‌های مدارس، توجه شهرداری به وضعیت پاکی سطل‌های زباله از دیگر مواردی بود که معاون محترم فرماندار اسدآباد به آن اشاره کرد و یادآور شد: در بحث خودکشی باید به علت ها پرداخته شده و در شرایط مقطعی ارتقاء نشاط اجتماعی توسط دستگاه ها از جمله شهرداری در شهرها و دهیاران و شوراها در روستاها در این راستا از نقش موثری در پیش‌گیری این امر در هر جامعه‌ای برخوردار هستند .

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم با تاکید بر اینکه هیچ گونه اپیدمی و شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان وجود نداشته است، اضافه کرد: امسال برای افراد پرخطر بیماری‌های قلبی و عروقی و دیالیزی برای پیشگیری از آنفولانزا، ۷۵۰ دز آنفولانزا تجویز  و ۲ تخت ایزوله در بیمارستان شهرستان برای این امر پیش‌بینی شده است.

مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی اسدآباد هم گفت: تعداد بازرسی‌های غذا و دارو دانشکده از داروخانه های اسدآباد ۳ برابر حد مجاز وزارتخانه بوده و نیز در ۷ ماه گذشته ۱۲ مورد اخطار و تذکر در بازرسی از صنایع غذایی شهرستان داده شده که ۴ مورد به دادگاه معرفی و برای آنان صدور حکم شده است.

دکتر عفت‌پناه تصریح کرد: عدم وجود مسئول فنی، نداشتن شرایط بهداشتی تولید، عدم تمدید پروانه بهره‌برداری را می‌توان از مهمترین دلایل تذکر و اخطارهای داده شده در بازرسی‌ها به واحدهای صنایع غذایی متخلف شهرستان برشمرد.