نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی در مراسم روز زن در واحد گفت :اگر میخواهید زن تاثیرگذار باشید باید مس درونی خود را به طلا تبدیل کنید..
در مراسمی که به مناسبت زادروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و روز مادر در 14 اسفند 96 در واحد برگزار شد ه بود ،نفیسه فیاض بخش ، اولین نماینده ایران در کمیته جهانی بین المجالس زنان ، نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی و عضو هیات علمی واحد تهران مرکزی در این مراسم حضور پیداکرد و پس از تبریک این ایام خجسته به ایراد مطالب مهمی پرداخت که برگزیده سخنان وی به شرح ذیل آمده است :
* حضرت فاطمه زهرایک نمونه کاربردی برای هر زنی است که در هر جای دنیا می خواهد ترقی و تعالی یابد .
*در عرصه اقتصادی حضرت فاطمه الزهرا (س) به خوبی درخشید .ایشان مالک یکی از بزرگترین ملک های درامد خیز زمان خود به نام فدک بود که اداره ان را حضرت رسول به وی داده بود که این به خوبی توانمندی این بانوی بزرگوار را می رساند که توانسته بود مدیر بنگاه اقتصادی زمان خود باشد.
*.فیاض بخش با اشاره به خطبه فدکیه گفت :این خطبه بلیغ و عالمانه که 1400 سال پیش از سوی حضرت زهرا عنوان شد یکی از معجزات ادبی و بلاغی زمان عرب است . خطبه ای بسیار مسجع و پر محتوا.و بی نظیر که دارای ابعاد مختلف جامعه شناسی – فلسفی – حقوقی و.... است و آن را اعجاز علمی می دانند.
وی ادامه داد : شاهد است که چند سال پیش تنها بخش حقوقی این سخنرانی را به چند زبان ترجمه کردند و به دانشکده های حقوق مختلف فرستادند که واقعا مورد اعجاب بود .
عضو هیات علمی واحد تهران مرکز گفت : در تحلیل جامعه شناسی این خطبه بسیاری از مفسرین خطبه نظر بر ان دارند که این تحلیلات بسیار قوی بوده و به نوعی به جامعه ایرانی ما مربوط می شود. در این خطبه منظوم و ماندگار هرم هستی به خوبی بیان شده که اگر جن و انس جمع شوند نمی توانند چنین تفسیر زیبایی را ارائه دهند .
فیاض بخش خطاب به حاضران تاکید کرد : در فشارهای شدید و مشقتهای فردی و اجتماعی با توسل به حضرت فاطمه زهرا (س) و ذکر تسبیحات ان حضرت که شامل 34 الله اکبر ، 33 الحمدالله و 33 سبحان الله می باشد از خیر و برکت این تسبیحات بی نصیب نمانند.
.وی با اشاره به انکه تسبیحات اربعه را ذکر کبیر می دانند گفت : ذکری بالاتر از تسبیحات حضرت زهرا (س) نیست .
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی بابیان مطالبی در باره نحوه زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) ، ایشان را یک معلم و عالم نمونه معرفی کرد که بحث های علمی و اموزشی قابل توجهی داشته و کرسی درسی در منزل خود برپا می کردند .
فیاض بخش اشاره ای به فضه یکی از شاگردان حضرت صدیقه کبری کرد که بر اساس مطالب قید شده در بحارالانوار دختر پادشاه هندوستان بوده و به جهت روحیه جستجوگری علمی به سمت عربستان امده و در سایه تعلیمات آن حضرت یک بانوی عالمه می شود .
وی گفت : فضه چیزی از اسلام نمی دانست ولی حافظ کل قران و یک زن عالمه به کل مسائل فلسفی و فقهی می شود و چندین استنباط حقوقی از وی دردست است که عنوان کرده همه اینها را از فاطمه الزهرا یاد گرفته است.
فیاض بخش چند توصیه مهم به شرح زیر خطاب به حاضران در جلسه داشت :
برای پیشرفت علمی باید زندگی ساده داشت چرا که تجملات نمی گذارد بانوان پیشرفت کنند پس خود را باید از این قید رها کنند .
در سایه تعلیمات حضرت فاطمه الزهرا میتوانید طلا شوید به شرطی که در قید طلا نباشیم چراکه طلا دنیوی ما را اسیر می کند .
اگر میخواهید زن تاثیرگذار باشید باید مس درونی خود را به طلا تبدیل کنیم نه اینکه اطرافمان را طلا کنیم .
وی در پایان گفت : حضرت فاطمه الزهرا (س) 1400 سال پیش درخشید و رتبه یک علمی بود . امیدوارم که همه در عرصه علمی ،کارافرینی ، اقتصادی ، عبادت و حجاب و عفاف موفق باشید ودر عرصه ارتباطات ان گونه که رضایت خداست باشید و دست پر ، این ایام را سپری کنید
.