علاقهمندی مردم سیستان و بلوچستان به آموزش و پژوهش
رئیس سازمان سما گفت: گسترش دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی سما در سیستان و بلوچستان نشان از علاقهمندی مردم این خطه به آموزش و پژوهش است .
به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان، علیرضا منظریتوکلی ظهر امروز در پانزدهمین جلسه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهیختگان استان و تبریک میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، گفت: اهتمام اعضای هیئتامنا دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان به این جلسه، نشاندهنده ارادت به علم و عالم در این منطقه است .
وی افزود: براساس ارزیابیهای انجامشده دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۲۰۱۹توانسته است ۳۷پله ترقی نسبت به سال ۲۰۱۸ صعود داشته باشد و این نشاندهنده تلاش کارکنان، استادان و دانشجویان این مجموعه عظیم دانشگاهی است .
رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید از مسئولان، مردم و خیران استان سیستان و بلوچستان به دلیل حمایت و پشتیبانی بسیار زیاد از برنامههای علمی و آموزشی قدردانی شود، گفت: گسترش دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز آموزش عالی سما در استان نشان از علاقهمندی مردم این خطه به آموزش و پژوهش است .
منظریتوکلی، پیام تشکر دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و هیئتامنای دانشگاه و دکتر طهرانچی رئیس هیئتامنای استان را ابلاغ و از نقش و تاثیر دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه آموزش عالی و فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی و حتی در خارج از مرزها گفت .
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار را تبریک عرض کرد و از حمایتهای اعضاء هیئتامنا دانشگاه آزاد اسلامی استان در راستای پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه قدردانی و اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان با داشتن ظرفیتهای مطلوب میتواند منطقه مناسبی برای پیشرفت و توسعه کشور باشد .
سلطانعلی میر افزود: ایجاد و راهاندازی براساس آمایش سرزمین و نیاز منطقه در دانشگاه آزاد اسلامی استان بررسیشده و انجام میشود .
استاندار سیستان و بلوچستان نیز با بیبدیل شمردن نقش دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بیان کرد: داشتن میلیونها فارغالتحصیل دانشگاه آزاد اسلامی خود نشاندهنده نقش این مجموعه عظیم آموزشی در کشور است .
احمدعلی موهبتی با بیان آمار دانشجویان و مقایسه فارغالتحصیلان و دانشجویان دانشگاههای دولتی و آزاد اسلامی از کاهش آمار گفت و عنوان کرد: هرم شغلی کشور با آسیب جدی مواجه شده است یعنی بخشی از فارغالتحصیلان دانشگاهی در جایگاه واقعی هرم شغلی قرار نمیگیرند، آسیب اساسی که هرم شغلی کشور با آن برخورد کرده دارا بودن مدرک تحصیلی بدون داشتن مهارت است .
وی با تاکید بر کارآفرینی و آموزش مهارت در دانشگاه افزود: ضرورت دارد که رسالت دانشگاه در کنار تربیت نیروی متخصص، تربیت نیروی کارآمد و ماهر نیز باشد .
عضو هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در این منطقه نقش بسیار ارزنده و مناسبی داشته است، با توجه به تلاش دانشگاههای دولتی باید تاکید ویژه داشته باشیم که اگر دانشگاه آزاد اسلامی نبود این تعداد فارغالتحصیل نداشتیم بهخصوص فارغالتحصیل خانم .
مولوی اسحاقمدنی از دانشگاه آزاد اسلامی قدردانی و عنوان کرد: حضور توانمند دانشگاه آزاد اسلامی در استان سیستان و بلوچستان که توانسته است تا این حد در بالا رفتن سطح علمی و آموزشی مناطق ارزشمند باشد نباید نادیده گرفته شود و این حضور اثربخش باید حمایت سازمان مرکزی را بهصورت خاص و ویژه داشته باشد .
به گزارش روابط عمومی، پانزدهمین جلسه هیئتامنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان امروز با حضور اعضا در سالن علامه طباطبایی واحد زاهدان برگزار شد .