فعالیت کارشناسان تغذیه مراکز خدمات جامع سلامت در راستای کنترل بیماری های غیرواگیر
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: یکی از اقدامات مهم در کاهش بروز بیماری های غیرواگیر، افزایش سطح آگاهی مردم جامعه است. در همین راستا با شروع برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت، کارشناسان تغذیه مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت با ارائه خدمات و مراقبت های تغذیه ای در راستای ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای و پیشگیری از بیماری های غیرواگیر، گام بلندی برداشته اند .
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل، دکتر علیرضا مروجی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۳ کارشناس تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت شهری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با هدف اصلاح سبک زندگی و ارتقاء سواد تغذیه در حال انجام مشاوره تخصصی تغذیه گروه های در معرض خطر جهت کاهش شیوع بیماری های غیرواگیر در جامعه هستند.
وی افزود: دسترسیمردم بهخدمات مشاوره فردی و آموزش های گروهی تغذیه در راستای پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر از دستاوردهای حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت است.
دکتر مروجی در ادامه گفت: از ابتدای سال تاکنون جهت ارتقای آگاهی سواد تغذیهای مناطق تحت پوشش بیش از ۵۵۰ جلسه آموزش گروهی توسط کارشناسان تغذیه برای حدود ۲۳۰۰۰ نفر با موضوع تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی برگزار شده است و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر ازجمعیت زیر پوشش مراکز خدمات جامع سلامت توسط کارشناسان تغذیه ویزیت شده اند.
مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشتی نیز تصریح کرد: بیماری های غیر واگیر مهمترین علت مرگ و میر در کشور به شمار می رود به طوری که ۷۶ درصد بار بیماری ها در ایران به بیماری های غیر واگیر اختصاص دارد و یکی از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر تغذیه نامناسب و مصرف زیاد قند، نمک و چربی است.