عمومی | دانشگاه امام صادق

با سخنرانی رئیس دانشگاه، هم‌‌اندیشی خبرگانی دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد.

در آستانه فاز دوم اجرایی سازی راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله العالی، هم‌اندیشی خبرگانی دانشگاه امام صادق علیه السلام با هدف ارائه دستاوردهای دور اول این هم‌اندیشی در تالار آیت الله مهدوی کنی قدس‌سره برگزار شد.

در این هم‌اندیشی که جمعی از اعضاء هیات امناء جامعه الامام الصادق علیه السلام، رئیس و اعضای هیات علمی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام(پردیس برادران و خواهران) حضور داشتند، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی رئیس دانشگاه با تشکر از مجموعه برگزار کننده هم‌اندیشی‌های خبرگانی خصوصاً اداره کل طرح و برنامه، گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده را بیان و به توصیف نقاط ضعف و قوت پرداخت.

رئیس دانشگاه با تقدیر از هیات امناء جامعه الامام الصادق علیه السلام،‌ عزم جزم ‌و آغوش باز  این هیات را در تحقق راهبردهای ابلاغی و ارتقاء دانشگاه را ستود.

رئیس دانشگاه امام صادق علیه السلام، مرجعیت دانشگاه امام صادق علیه‌السلام را مطالبه رهبری از دانشگاه، چه در دیدار غدیر ۸۴ و چه در راهبردهای ابلاغی عنوان نمود. دکتر سعدی مسیر اجرایی شدن مرجعیت و تحقق راهبردها را مسیری طولانی توصیف کرد و الزامات اجرایی شدن راهبردها را هم‌اندیشی‌های خبرگانی دانست.

رئیس دانشگاه مسئله  تلفیق و تحول علوم انسانی و علوم اسلامی را سوای تلفیق رایج در غرب که در دانش‌های بین رشته‌ای انجام می‌پذیرد، دانست و گفت این تفاوت نحوه تلفیق به تفاوت متدولوژی نیز می‌انجامد و نمی‌توان با همان روش‌ دانش‌های بین‌شته‌ای به مسئله تلفیق در این‌جا پرداخت. دکتر سعدی با اشاره به تفاوت مبادی و مبانی علوم سکولار و علوم اسلامی، ایجاد گفتمان صحیح و غالب در راستای تلفیق علوم انسانی اسلامی را وظیفه خبرگان و نخبگان دانست.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی، تصویر دانشگاه اسلامی مرجع را تصویر صحیح دانشگاه حاکمیتی عنوان کرد و ارتقاء رتبه‌بندی دانشگاه را از الزامات تصویر صحیح از دانشگاه اسلامی مرجع دانست.

دکتر سعدی با اشاره به آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که شورای دانشگاه را هیات مفکره و سیاست‌گزار دانشگاه می‌داند، خبر از تشکیل کمیته‌‌های تخصصی برای اصلاح و به‌روزرسانی آیین‌نامه مدیریت دانشگاه و حذف برخی از شورای موازی در راستای چابک‌سازی و ارتقاء این شورا در راستای راهبردهای ابلاغی داد. هم‌چنین کمیته ای برای بررسی دروس معارف دانشگاه تشکیل خواهد شد

تصمیم‌گیری بر اساس نهادهای تصمیم‌سازی و مشورت عالمانه و خردمندانه در مجموعه دانشگاه مرجع از دیگر نکاتی بود که دکتر سعدی به آن اشاره نمود و با دعوت از همه نخبگان دانشگاه،‌ دانش‌آموختگان و اساتید هیات علمی برای نیل به مرجعیت علمی و اجرایی‌سازی راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله‌العالی مسیر را برای این هدف باز و روشن قلمداد کرد.

در این جلسه و پیش از سخنان حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعدی، آقای دکتر حمیدیا سرپرست اداره کل طرح و برنامه به صورت مختصر درخصوص مسیر طی شده در تابستان ۱۳۹۷ درباره جلسات هم‌اندیشی خبرگانی پرداخت. بنا بر این گزارش ۸۲ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه در تدوین پیش نویس تهیه شده مشارکت داشته‌اند.

هم چنین اعضاء پنل‌های خبرگانی آموزشی( دکتر محبی،‌ دکتر گودرزی، دکتر طحان‌نظیف، دکتر حمزه‌پور و دکترنصرت‌پناه)،‌ پژوهشی(دکتر نوروزی)، فرهنگی و تربیتی(دکتر عرفانی فر) و راهبردی( دکتر گودرزی، دکتر امامی، دکتر گنجعلی، دکتر کیایی و سرکار خانم دکترمهدوی)به ارائه دستاوردهای دور اول این پنل‌ها پرداختند.

برای مشاهده تصاویر کلیک نمایید.