برگزاری کلاس آموزشی " مطلوب سازی ساختار تغذیه چای و اهمیت آزمون خاک " برای چایکاران شرق گیلان توسط پژوهشکده چای
برگزاری کلاس آموزشی " مطلوب سازی ساختار تغذیه چای و اهمیت آزمون خاک " برای چایکاران شرق گیلان توسط پژوهشکده چای
در روز سه شنبه ۱۱/۱۰/۹۷و به منظور آشنایی کشاورزان چایکار منطقه رودسر ، کلاچای و املش با آخرین یافته های پژوهشی و تحقیقاتی کارشناسان و محققان پژوهشکده چای کشور ، کلاس آموزشی مطلوب سازی ساختار تغذیه چای و اهمیت آزمون خاک به همت بسیج نظام مهندسی سپاه ناحیه گیلان ، سازمان چای کشور و صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشوردر مسجد جامع رحیم آباد برگزار شد.
در این کلاس که به مدرسی آقای دکتر کهنه عضو هیات علمی پژوهشکده چای برگزار شد چایکاران در خصوص فرسایش خاک ، اهمیت کشت مخالف شیب در زمین های شیب دار برای جلوگیری از فرسایش خاک و اهمیت تغذیه مناسب بوته های چای در میزان کیفیت و کمیت برگ سبز چای برداشت شده آشنا شدند .
روابط عمومی پژوهشکده چای