از رقم برنج جدید پرمحصول و کیفی تیسا دستاورد دکتر عرفانی ریاست مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز در نوزدهمین دوره گرامی داشت هفته پژوهش و فناوری و آیین تجلیل از پژوهش گران برتر استان مازندران تقدیر به عمل امد
به نام خدا
از رقم برنج جدید پرمحصول و کیفی تیسا دستاورد
دکتر عرفانی ریاست مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز در نوزدهمین دوره گرامی داشت
هفته پژوهش و فناوری و آیین تجلیل از پژوهش گران برتر استان مازندران تقدیر به عمل
امد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران،
نوزدهمین دوره گرامی داشت هفته پژوهش و فناوری و آیین تجلیل از پژوهش گران برتر
استان مازندران شامگاه چهارشنبه ۲۸ آذرماه با حضور مهندس خیریانپور معاون امور
هماهنگی اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران، مسوولین استانی و شهرستانی،
روسای دانشگاه ها و پارک های علم و فناوری و موسسات آموزش عالی استان، نخبگان،
پژوهشگران، فناوران و محققان استان و اصحاب رسانه های گروهی در سالن اجتماعات
دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران برگزار شد
.
براساس این گزارش، دکتر یحیی طالبی رستمی سرپرست
دانشگاه مازندران در این مراسم ضمن تبریک این هفته به پژوهشگران دانشگاهی، مراکز
تحقیقاتی، شرکت های دانش بنیان استان، مراکز رشد، دانشجویان و فعالان این عرصه،
گفت: امیدوارم بتوانیم امکانات لازم را در راستای توسعه پژوهش فراهم نماییم
.
دکتر
طالبی رستمی با اشاره به این که در حوزه پژوهش با دشواری های ساختاری و عملکردی
مواجه هستیم، گفت: مسوولان باید به این حوزه توجه خاص و ویژه ای داشته باشند
.
سرپرست
دانشگاه مازندران در پایان سخنانش با تاکید بر این نکته که هفته پژوهش فرصتی است
که در آن می توانیم جایگاه پژوهش را ارتقا دهیم، اظهار داشت: اگر چه در جهت ارتقای
پژوهش در کشور به ویژه در دانشگاه ها و مراکز صنعتی و تحقیقاتی، کارهای بسیار
ارزنده و خوبی صورت گرفته است، اما به نظر می رسد تا وضعیت مطلوب، فاصله بسیار
زیادی داریم که امیدواریم بتوانیم با همکاری و همدلی سایر دانشگاه ها و مراکز
تحقیقاتی و نیز شرکت های دانش بنیان و علم و فناوری، جایگاه فعلی را ارتقا دهیم
.
در
این مراسم رقم جدید پرمحصول و کیفی تیسا بهعنوان دستاورد برتر استان انتخاب شده و
از آقای دکتر عرفانی، معاون موسسه تحقیقات برنج کشور که این رقم را معرفی نمودند بهعنوان
فناور برتر تقدیر و تشکر به عمل آمد.
روابط عمومی مرکز هراز