انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک بین دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
در مراسمی با حضور اعضای هیئت رئیسه دو دانشگاه شیراز و علوم پزشکی شیراز ؛ تفاهم همکاری مشترک توسط دکتر حمید نادگران ، رئیس دانشگاه شیراز و دکتر علی بهادر ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به امضا رسید.
دکتر نادگران در این مراسم با ابراز خوشحالی از حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دانشگاه شیراز اظهار داشت : برگزاری چنین نشست هایی می تواند ارتباطات و تعاملات دو قطب علمی شیراز را گسترش و تعمیق بخشد.
وی افزود : در شرایط کنونی رشته های بین رشته ای ضرورت فراوان دارد و افزایش ارتباطات دو دانشگاه شیراز و علوم پزشکی شیراز زمینه ساز شکل گیری چنین رشته هایی است.
رئیس دانشگاه شیراز تاکید کرد : هم اکنون دو دانشگاه دارای همکاری مناسبی با دستگاه های اجرایی استان فارس هستند و گسترش این ارتباطات در نهایت به رضایت مندی اقشار مختلف جامعه منجر می شود.
دکتر نادگران از طراحی و تولید تجهیزات پیشرفته پزشکی به عنوان زمینه ی خوبی برای همکاری مشترک نام برد و تصریح کرد : با توجه به تحریم های ظالمانه از یک سو و توانمندی های فراوان دانشگاه شیراز از سوی دیگر؛ می توان در حوزه های مختلف، پروژه های مشترک تعریف کرد تا مردم از نتایج و مزایای این طرح ها و تعامل دو مرکز بزرگ علمی کشور بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در آیین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با دانشگاه شیراز اظهار داشت : در بسیاری از کشورهای دنیا انفکاک بین دانشگاه های پزشکی و سایر دانشگاه ها وجود ندارد و این جدایی در کشور ما آسیب های زیادی دارد.
وی افزود : بسیاری از صاحبنظران معتقدند که دانشگاه های علوم پزشکی با سایر دانشگاه ها باید به هم ملحق شوند و این پیوند زمینه ساز حل مشکلات طرفین است.
دکتر بهادر گفت : در زمینه ی ساخت و تعمیر تجهیزات پزشکی ، آسیب های اجتماعی ، مهندسی ، علوم انسانی و سایر موارد، دو دانشگاه می توانند با هم همکاری نمایند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز این پیشنهاد را مطرح کرد که جلسات مشترک دو دانشگاه به صورت منظم و مستمر برگزار شود تا نتایج گفتگوها به دستاوردهای عملی منجر گردد.
در ادامه این نشست معاونان دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز درخصوص مسائل و اقدامات هر دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.