عمومی | بنیاد ملی نخبگان

کارگاه هوش هیجانی برگزار شد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان ؛ کارگاه آموزشی «هوش هیجانی» با هدف افزایش مهارت‌ها و توانایی‌های مستعدان‌برتر همکار در طرح شهید احمدی روشن به همت بنیاد نخبگان استان تهران برگزار شد.

فاطمه امیرآبادی؛ مدرس این کارگاه به اهمیت هوش هیجانی اشاره کرد و گفت: هوش هیجانی سبک زندگی و مدل تفکر و تمرین تغییر نحوه تفکر و دیدگاه است.

وی افزود: گلمن مبدع هوش هیجانی در تعریف آن می‌گوید: توانایی انسان در مدیریت هیجانات و ارتباطات در مسیر رسیدن به اهدافش است . در واقع وی اعتقاد دارد به مدیریت و نه کنترل هیجانات.

امیرآبادی اضافه کرد: هوش هیجانی عمدتاً شامل پنج دسته شادی؛ ترس؛  خشم؛  غم؛ شرم ( تنفر) است. در حقیقت هیجان هرچیزی است که انسان را وادار به حرکت کند .

وی تصریح کرد: جایگاه قرارگیری تحلیل هیجانات بخش پیش پیشانی است که به فکر و تحلیل هیجانات می‌پردازد. اگر این هیجانات بتواند از مدار عصبی مغز بازخورد گیرد به آن هوش هیجانی گفته می‌شود.

امیرآبادی در پایان گفت: افراد باید توانمندی یادگیری بازسازی و احیای مدار عصبی خود را کسب کنند تا بتوانند در اجتماع و کار، مفید و موفق باشند. این قابلیت را می‌توان با آموزش مدیریت کرد.

انجام تمرین‌های عملی برای تست هوش هیجانی شرکت‌کنندگان، پایان‌بخش این برنامه بود.