عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز

تدبیر مقام معظم رهبری مهم‌ترین عامل شکست فتنه ۸۸ بود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان و واحد گرگان تصریح کرد: تدبیر مقام معظم رهبری، مهم‌ترین عامل شکست فتنه ۸۸ بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرگز، حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری عصر امروز در مراسم گرامیداشت حماسه ۹دی شهرستان بندرگز با اشاره به اتفاقات سال ۸۸ اظهار کرد: عده‌ای در داخل کشور به اسم افراد علاقه‌مند به امام و نظام، دستشان را در دست دشمنان اسلام و امام و ایران گذاشتند.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گلستان گفت: اتفاقات سال ۸۸ در ایران بنا به اعتراف یکی از نظریه‌پردازان آمریکایی به‌مدت ۲۰ سال برنامه‌ریزی شده بود و قصد داشتند مرحله اول آن را در سال ۷۸ اجرا  و سپس  برای فتنه ۸۸ برنامه‌ای از پیش تعیین  شده را پیاده کنند.

وی تصریح کرد: رسانه‌های بیگانه از ۶ ماه قبل از انتخابات، تبلیغات خود را شروع و ۲۴ ساعته کار می‌کردند تا تبلیغات منفی علیه انتخابات ایجاد کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: تدابیر حکیمانه و پیامبرگونه مقام معظم رهبری برای مقابله با این فتنه فوق‌العاده خطرناک، مهم‌ترین عامل شکست فتنه ۸۸ بود و این اعتراف کسانی بود که در صف سران فتنه بودند.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی کلیدواژه آشوب‌های فتنه ۸۸ را تقلب عنوان کرد و گفت: نمایندگان سران فتنه در جلسات محرمانه اعتراف داشتند که هیچ‌گونه تقلبی اتفاق نیفتاده است و هیچ سندی مبتنی بر تقلب وجود ندارد و اذعان کردند که امکان تقلب در حد ۱۱ میلیون رای اصلا امکان‌پذیر نیست.

طاهری به اعتراف یکی از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ اشاره کرد و گفت: رئیس دفتر دولت اصلاحات در اعترافات خود به این موضوع تاکید کرده که اگر رهبر انقلاب یک قدم در اتفاقات فتنه ۸۸ عقب‌نشینی و قبول می‌کرد که انتخابات باطل شود و دوباره برگزار شود، وضعیت ایران بدتر از کشور افغانستان می‌شد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان با شاره به FATF گفت: هدف از FATF این است که باید محور مقاومت در منطقه زمین بخورد و حزب‌الله لبنان و جنبش مردمی سوریه در لیست تروریست‌ها قرار بگیرد.

طاهری تاکید کرد: اگر FATF در سال قبل اجرایی می‌شد، امروز داعش در ایران بود و در صورتی که ایران به مقاومت سوریه و عراق کمک نمی‌کرد، امروز باید در ایران با داعش جنگ می‌کردیم.

انتهای پیام/۴۰۶۲/خ