عمومی | دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان بوشهر: تاکنون طرح شهید رهنمون در سه روستای شهرستان گناوه اجراشده است/ عملکرد بسیج جامعه پزشکی به‌گونه‌ای باشد که مردم ما را از خود بدانند

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه؛ دکتر مراد علی فولادوند در نشست بسیج جامعه پزشکی در شهرستان گناوه افزود: هدف طرح شهید رهنمون ایجاد فرهنگ سلامت و کاهش بیماری‌ها و مشکلات مردم در کلیه اقشار جامعه است.
وی تصریح کرد: یک سال از آغاز طرح شهید رهنمون می‌گذرد و طی این یک سال کارهای ارزشمندی توسط اعضای بسیج جامع پزشکی در سراسر استان انجام‌شده است.
رئیس جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: بزرگ‌ترین هدف این طرح این است که با آموزش پیشگیری و روش‌های صحیح زندگی سالم آرام‌آرام مردم را بی‌نیاز از مراجعه به بیمارستان‌ها و مراکز تخصصی جهت درمان کند.
وی بابیان اینکه این از خصیصه‌های بارز بسیج جامعه پزشکی است که مکمل فعالیت‌های حوزه سلامت است تصریح کرد: عملکرد ما در هر منطقه‌ای که تیم بسیج جامعه پزشکی به آن مراجعه می‌کند باید به‌گونه‌ای باشد که مردم ما را از خود بدانند و مطمئن باشند.
دکتر فولادوند بیان کرد: برنامه عملیاتی این طرح با انسجام و برنامه‌ریزی باهدف پیشگیری، ارتقا و حفظ سلامت و ایجاد فرهنگ سلامت در همه اقشار جامعه در یک برنامه پنج‌ساله تدوین‌شده است.
وی تصریح کرد: هر تیم پزشکی شامل یک پزشک، یک پرستار و چهار نیروی بهداشتی از سایر گرایش‌هاست که به روستاهای استان سرکشی کرده و پیگیر کلیه مشکلات بهداشتی و درمانی اهالی آن روستا تا رسیدن به نتیجه خواهد بود.

ایران به گواهی سازمان سلامت جهانی یکی از بهترین سیستم‌های بهداشتی درمانی در دنیا را دارد


دکتر فولادوند افزود: کشور ایران به گواهی سازمان سلامت جهانی یکی از بهترین سیستم‌های بهداشتی درمانی در دنیا را دارد، در دهه شصت با وجود کمبود نیروی متخصص استان، چون نگرش بهداشت و درمان نگرش پیشگیری مدارانه بود، شاخص‌های پیشگیری از بیماری‌ها رشد خوبی پیدا کرد.
رئیس جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در حال حاضر ما نیاز داریم مجدداً به همان رویکرد برگردیم و مردم را به سمت زندگی سالم و پیشگیرانه سوق بدهیم.
وی افزود: هدف ما از اجرای طرح رهنمون این است که هر تیم بسیجی بار بیماری‌های موجود در روستای سرکشی شده را طی بازه زمانی پنج‌ساله به حداقل برساند.
دکتر فولادوند اضافه کرد: برای این کار هر تیم باید برنامه عملیاتی داشته باشد و مستنداتی از شاخص‌های موجود و هدف تهیه نماید تا بر اساس آن برای آموزش فرهنگ سلامت در منطقه برنامه‌ریزی نماید، در این زمینه از اطلاعات موجود در خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی درمانی استفاده شود.
وی اظهار داشت: عملکرد ما در هر منطقه‌ای که تیم بسیج جامعه پزشکی به آن مراجعه می‌کند باید به‌گونه‌ای باشد که مردم ما را از خود بدانند و مطمئن باشند مشکلاتشان تا مرحله رفع آن توسط تیم بسیج جامعه پزشکی پیگیری می‌شود.
رئیس جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: دوستان ما در سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران حامی و پشتیبان این طرح هستند و هماهنگی‌های بین بخشی را انجام می‌دهند، چنانچه در راستای رفع مشکلات بهداشتی مردم نیاز به مداخله سایر بخش‌های بسیجی است از طریق سپاه پیگیری شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه نیز گفت: تداوم و ماندگاری هر طرح درگرو کارایی و اثربخشی آن طرح است.
مهندس محمد بازیاری افزود: با توجه به اینکه کلیه برنامه‌های شبکه‌های بهداشت در جهت آموزش پیشگیری از بیماری‌ها می‌باشد هماهنگی و همکاری تیم‌های بسیج جامعه پزشکی با شبکه‌های بهداشت می‌تواند رسیدن به نتیجه را تسهیل کند.
نشست بسیج جامعه پزشکی با حضور رئیس جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، جانشین فرمانده سپاه شهرستان گناوه، رئیس شبکه بهداشت درمان گناوه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیلم و اعضای بسیج جامعه پزشکی گناوه و دیلم در شهرستان گناوه برگزار شد.

انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰