رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر: هشت محصول مهم کشاورزی در استان پایش خواهند شد
دکتر عیسی صفوی در پنجمین کارگروه ساغ استان بوشهر گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، استان بوشهر متولی پایش محصول گوجهفرنگی است.
دانشگاه علوم پزشکی همکار جهاد کشاورزی در پایش محصولات غذایی
دکتر صفوی افزود: بهمنظور پیگیری و ارائه گزارش از روند اجرای مصوبات تا پایان سال سه جلسه دیگر نیز با حضور اعضای کمیته ساغ تشکیل خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این نشست گفت: در کنار جهاد کشاورزی بهعنوان سازمان متولی پایش محصولات غذایی و کشاورزی در استان بوشهر، دانشگاه علوم پزشکی نیز بهعنوان همکار این سازمان قرار دارد.
دکتر عبدالمحمد خواجهئیان با اشاره به اهمیت سلامت محصولات غذایی و کشاورزی افزود: بهترین راهکار برای اطمینان از سلامت یک محصول غذایی بهویژه کشاورزی، راهاندازی سیستم ردیابی محصولات کشاورزی از تولید تا عرضه است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: در استان بوشهر به مدت سه سال، ۱۵ محصول غذایی توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مورد پایش و ارزیابی قرارگرفته است.
چهارمین جلسه کمیته سلامت و امنیت غذایی استان بوشهر در سال جاری با حضور اعضای این کمیته در استانداری بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام/ م.پ-۱۰۲۵