عمومی | بنیاد ملی نخبگان

همکاری دستگاه‌های درون‌استانی، شرط تحقق اهداف نخبگانی است

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان؛ حجت‌الااسلام‌و‌المسلمین محمدعلی نکونام؛ نماینده ولی‌فقیه در استان چهارمحال‌وبختیاری و امام جمعه شهرکرد در نشست مدیران ارشد استان با اشاره به جایگاه و اهمیت بنیادهای نخبگان استانی در راستای توانمندسازی و حمایت‌های مادی و معنوی استعدادهای‌برتر، گفت: نخبگان و استعدادهای‌برتر پایه و اساس توسعه و پیشرفت جامعه هستند؛ بنابراین ضرورت دارد بستر مناسب برای شکوفایی استعداد آنان فراهم شود.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در بنیاد نخبگان استان، افزود: برای رسیدن به نقطه مطلوب و اثرگذاری بهینه اجتماع‌نخبگانی در استان، نیاز است دستگاه‌های اجرایی درون‌استانی همکاری لازم را با این بنیاد داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌‌والمسلمین نکونام با تاکید براینکه تنها حمایت‌های مادی برای استعدادهای برتر اثرگذار نخواهد بود، یادآور شد: در کنار حمایت‌های مادی، حمایت‌های معنوی ضرورت بیشتر داشته و باید موانع سر راه نخبگان و استعدادهای برتر شناسایی شده و مسیر توسعه و پیشرفت آنها فراهم شود.

در این نشست، مجتبی بنیادیان؛ رییس بنیاد نخبگان استان چهارمحال‌وبختیاری نیز با ارائه گزارش از عملکرد و وظایف این بنیاد، گفت: پشتیبانی مادی و معنوی از نخبگان کشور، ایجاد هماهنگی میان سازمانی و نهادی مرتبط با نخبگان و نظارت بر فعالیت‌های مربوط جهت اجرایی سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب، کمک به فراهم کردن تسهیلات و امکانات برای دسترسی محققان و نخبگان به تحقیقات جهانی و انتقال تجارب جدید به کشور در راستای تحقق اهداف توسعه متوازن کشور، کمک به فراهم کردن تسهیلات و امکانات لازم برای حضور نخبگان در همایش‌های علمی در داخل و خارج و تشکیل شبکه جهانی ویژه نخبگان ایرانی در داخل و خارج از کشور از اقدامات بنیاد نخبگان است.

رییس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری تصریح کرد: تاکنون این بنیاد با همکاری دستگاه‌های علمی و پروهشی استان اقدامات شایانی در جهت پیشبرد حرکت دانشگاه­ها و صنایع استان به سمت اقتصاد دانش­بنیان در جهت فراهم کردن زمینه توسعه و ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان و مستعدان برتر در استان انجام داده‌اند. تحقق بخشیدن به اهداف اقتصاد دانش‌بنیان تنها راه‌حل اشتغال و ایجاد ارزش‌افزوده برای دانش‌آموختگان خواهد شد .

بنیادیان اظهار داشت: بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری با همکاری مراکز آموزش و از طریق رصد کردن اجتماعات دانش‌آموزی، دانشجویی، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و حوزوی و برگزیدگان رویدادهای علمی و فناورانه مورد تایید بنیاد ملی نخبگان، نسبت به شناسایی استعدادهای برتر اقدام می‌کند.

بنیادیان افزود: بنیادهای نخبگان استانی در راستای پیشرفت و توسعه نخبگان و جامعه بومی خود، نیازمند همکاری و همیاری تمامی دستگاه‌های اجرایی استان می باشند.

وی در پایان گفت: دستگاه‌های استانی موظف هستند به منظور شناسایی، تکریم مفاخر و مشاهیر و بهره‌گیری از توان ظرفیت نخبگان برای توسعه کشور، طی مدت یک سال برنامه‌های عملیاتی خود را منطبق با سند راهبردی کشور در امور نخبگان، تدوین کرده و در اختیار بنیاد نخبگان استان قرار دهند.