عمومی | دانشگاه علوم پزشکی گیلان

توسعه محصولات دانشی و ارزش آفرینی برای مشتریان رویکرد هشتاد و سومین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

توسعه محصولات دانشی و ارزش آفرینی برای مشتریان رویکرد هشتاد و سومین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ صبح امروز- دوشنبه هشتاد و سومین جلسه شورای راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با تاکید بر محصولات دانشی، ارزش آفرینی برای ذی نفعان، توسعه توریسم سلامت و استقلال بیمارستان های دانشگاهی در سالن اجلاس دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، با اشاره به ظرفیت ها و زیر ساخت های موجود در حوزه سلامت استان، در این نشست گفت: باید باور استان نسبت به پذیرش توریسم سلامت تغییر کند تا از ظرفیت های این مهم برای ارتقا و بهبود زیر ساخت های حوزه سلامت گیلان استفاده شود. وی ادامه داد: توجه به مسایل انگیزشی و بهره مندی از ظرفیت بخش های ViP در مراکز درمانی می تواند منجر به توسعه خدمات درمانی استان شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، تصریح کرد: تعیین فرایند ها و بهبود روند موجود از مسایل حایز اهمیتی است که باید همیشه مدنظر صاحبان فرایند قرار بگیرد و در این راستا توجه به سیاستگذاری کلان و برنامه ریزی شده دانشگاه نیز مورد انتظار است. دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک با اشاره به این مطلب که با ایجاد یک تفکر علمی می توان شاهد بهبود روند های موجود و تحقق اهداف استراتژیک بود، خاطر نشان کرد: برای برون رفت از شرایط خاص و ویژه، نیازمند ترسیم یک برنامه راهبردی هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار داشت: ارزش آفرینی برای ذی نفعان یکی از مهمترین استراتژی های حوزه سلامت است که در این زمینه باز مهندسی فرایندها برای تحقق آن، در دستور کار قرار دارد و تمامی صاحبان فرایند، باید تا تحقق کامل آن در لایه های مختلف دانشگاه تلاش کنند. وی با اشاره به این که بزودی، پروژه بیمارستان های مستقل در گیلان اجرایی می شود، یاد آور شد: دستور العمل اداره بیمارستان مستقل از سوی وزارت متبوع به دانشگاه ها ی علوم پزشکی ابلاغ شده است، و بیمارستان های استان که شرایط لازم را برای استقرار این مهم دارند، بزودی این پروژه در آن ها اجرایی می شود.

پی نوشت: "بیمارستان های مستقل" در طبقه بندی بانک جهانی در حوزه بیمارستان های خود گردان قرار می گیرند که به صورت واحد اجرایی مستقل موضوع تبصره ۱ ماده ۲ آیین نامه مالی و معاملاتی اداره می شوند. موارد متناظر انجام عملیات مالی و معاملاتی آن ها بر اساس آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و موارد غیر متناظر آن بر اساس دستور العمل اداره بیمارستان های مستقل انجام می گیرد.ع/د