عمومی | دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه

حماسه ۹ دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در تاریخ انقلاب ماندگار شد

خبرگزاری آنا: رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی میانه گفت: بسیاری از صاحب نظران بر این باروند که انقلاب اسلامی گفتمان و الگوی نوینی را پدید آورده که بعد نرم آن بر سایر ابعاد ترجیح یافته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از میانه، حجت الاسلام حمید رضایی در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، با بیان اینکه این واقعیت به سبب احیای نظام ارزشی مبتنی بر خصائص فرهنگی، هویت تازه­ ای را در مردم ایران شکل داده که متمایز از هویت سایر ملل مسلمان هست اظهار کرد: نظام سلطه برای رسوخ در هویت فرهنگی مردم ایران و ایجاد فاصله بین ملت و نظام ایران، ابعادی چون هویت فرهنگی، جذابیت الگوی سیاسی حکومت، اعتماد عمومی، روحیه ملی و ... را مورد آماج خود قرار داد که جمهوری اسلامی ایران از آن به عنوان رمز ماندگاری و افزایش قدرت نفوذ خویش بهره می ­گیرد.

وی تاکید کرد: به باور بسیاری از تحلیل­ گران سیاسی، انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ ریاست جمهوری ایران، انتخاباتی شگفت­ انگیز، کم نظیر و پراهمیت بود. در آن انتخابات حدود ۸۵ درصد از ایرانیان با رفتن به پای صندوق­ های رای در آغاز چهاردهمین دهه انقلاب خویش، همانند انتخابات ۱۲ فروردین سال ۵۸ دگرباره مقبول مردمی بودن نظام جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشتند.

او افزود: حماسه تاریخی و ماندگار نهم دی ۱۳۸۸ به تعبیر مقام معظم رهبری، یکی از قله ­های فراموش نشدنی، حرکت برخاسته از بصیرت، شناخت موقعیت و حضور در لحظه­ های مورد نیاز، حرکتی در فضای غبارآلود، و حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی در تاریخ انقلاب اسلامی بود.

رضایی با اشاره به زمینه­ های شکل­گیری حماسه نهم دی بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران در آستانه انتخابات ۸۸ از موقعیت ممتاز و برجسته­ ای برخوردار بود. موقعیت ممتاز ایران در فن­ آوری هسته ­ای، تاثیرگذاری نظام جمهوری اسلامی در منطقه خاورمیانه و دست برتر ایران در مذاکرات هسته­ ای در آن سال، نمونه­ هایی از ظهور فتنه بود.

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی میانه، دروغ بزرگ تقلب انتخابات ۸۸ و اردوکشی خیابانی را یکی از حربه­ های فتنه­ گران دانست و گفت: در جریان انتخابات آن زمان، امیدهایی برای غرب ایجاد شد و آنها احساس کردند یک پایگاه مردمی قابل توجه در داخل جامعه پیدا کرده­ اند و در این بین، آمریکا نقش کلیدی را از طریق سفارتخانه ­های غربی، سرویس­ های جاسوسی غرب، دفاتر ویژه، اتاق فکر خارج از کشور انجام می­ داد.

سخنران مراسم، میدان دادن به جریانات ضد انقلاب اعم از سلطنت طلبی، بهایی، منافقین، گروهک­ های ضدانقلاب، ارازل و اوباش و حضور این افراد در اردوکشی ­های خیابانی را از نتایج عملکرد جریان فتنه برشمرد و اذعان کرد: حماسه ۹ دی به عنوان روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در تاریخ انقلاب ماندگار شد و این حماسه مردمی و خودجوش، یک عزم ملی در تاریخ انقلاب اسلامی با ابعاد گسترده و حجم عظیم و یک حماسه مردمی مافوق محاسبات بشری بود.

او عوامل شکل گیری حماسه نهم دی را، باورهای دینی،رهبری امام خامنه­ ای، بصیرت و اقدام به لحظه مردم و عاشورای حسینی عنوان کرد و گفت: حماسه ۹ دی، یکی از پیچیده­ ترین و خطرناک­ترین چالش پس از انقلاب اسلامی بود که دشمن از همه تجربیات و سرمایه­ های خود بهره گرفت.

رضایی خاطر نشان کرد: در ایران، وجود رهبری فرهیخته و مقتدر در بسیج عمومی به ویژه در شرایط بحران و جنگ، پیوند مستمر الهی مردم با رهبری، وجود باورهای دینی و انقلابی برگرفته از اسلام و انقلاب اسلامی و اعلام موجودیت در بخش قابل توجه­ی از جامعه به عنوان یک ظرفیت فوق­ العاده، بسیاری از طرح­ ها و توطئه­ های براندازی را خنثی کرده است.

وی درباره بصیرت و اقدام به لحظه مردم در فتنه ۸۸ بیان کرد: عمق راهبردی اجتماعی داخلی نظام جمهوری اسلامی و وجود انسان­ های مومن و معتقد به نظام سیاسی و آرمان­ های آن و روحیه ملی و آمادگی در راه دفاع از اهداف اسلامی در بخش قابل توجه­ی از جامعه، به عنوان سرمایه اجتماعی نظام و منابع قدرت نرم و مقابله با تهدیدات نرم دشمنان در هر مقطعی است.

مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی، با حضور حجت السلام حمید رضایی رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی، دکتر جبار بشیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه، مهندس حبیب­ا... خدابنده معاون دانشجویی فرهنگی و تنی چند از مسئولان دانشگاه، سرهنگ پاسدار اضغر مسلمی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان، جمعی از دانشجویان بسیجی حوزه شهید صیاد شیرازی در سالن اجلاس ساختمان مرکزی این واحد دانشگاهی برگزار شد.