عمومی | دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان

آغاز ساخت سالن ورزشی چندمنظوره در دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ساخت سالن ورزشی چند منظوره دانشگاه علوم پزشکی کاشان جهت استفاده دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی این دانشگاه آغاز شد .

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعلام این خبر گفت:‌ در راستای توسعه امکانات ورزشی دانشگاه و با توجه به افزایش رویدادهای ورزشی در تقویم ورزش وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی فاز اولیه ساخت این سالن آغاز شده است .

دکتر حمیدرضا گیلاسی افزود: مراحل آماده سازی این سالن به مساحت تقریبی ۱۱۰۰ مترمربع شامل شناژبندی، بتون ریزی و نصب سوله در حال انجام می‌باشد .

وی افزود:‌ یکی از اهداف اداره تربیت بدنی دانشگاه رشد و ارتقای سلامت، تندرستی و نشاط دانشجویان و دانشگاهیان است که قطعا توسعه فضاهای ورزشی نظیر ساخت سالن ورزشی چندمنظوره جهت ورزش‌های همگانی و قهرمانی سبب می‌شود تا به این هدف دست پیدا کنیم .

دکتر گیلاسی گفت: در این سالن چند منظوره امکانات، تجهیزات و فضای لازم برای ورزش‌های فوتسال، بسکتبال، والیبال، هندبال و .... فراهم می‌شود و به لحاظ ورزشی باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد .