برگزاری برنامه آموزشی مسمومیت ها و بیماری های ناشی از غذا
برگزاری برنامه آموزشی مسمومیت ها و بیماری های ناشی از غذا
.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ، برنامه آموزشی مسمومیت ها و بیماری های ناشی از غذا و مروری بر آخرین ضوابط و دستورالعمل های برچسب گذاری مواد غذایی (نشانگر رنگی و محصولات تراریخته) با حضور مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی، آشامیدنی در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان تشکیل شد.
در این جلسه در راستای میکروارگانیسم های مهم در مواد غذایی، عوامل موثر بر رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها در مواد غذایی، مسمومیت ها، فساد میکروبی، آنزیمی در مواد غذایی، برچسب گذاری و محصولات تراریخته بحث و بررسی شد.